• בית
  • חלבי
  • עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן
0 0
עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן

עוגיות שפשוט נראות פיצוץ!!!

  • 60
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שוברים בקערה את 3 הביצים

שוברים בקערה את 3 הביצים

3
בוצע

מוסיפים את הסוכר ומקציפים 5 דקות. עד קבלת קצף סמיך ובהיר.

מוסיפים את הסוכר ומקציפים 5 דקות. עד קבלת קצף סמיך ובהיר.

4
בוצע

מרתיחים סיר עם מים

מרתיחים סיר עם מים

5
בוצע

מניחים מעל הסיר קערה ובתוכה השוקולד והחמאה (בן מארי)

מניחים מעל הסיר קערה ובתוכה השוקולד והחמאה (בן מארי)

6
בוצע

ומערבבים עד להמסה

ומערבבים עד להמסה

7
בוצע

בקערה נפרדת מוזגים את האייריש קרים ונס הקפה

בקערה נפרדת מוזגים את האייריש קרים ונס הקפה

8
בוצע

ומערבבים עד המסה

ומערבבים עד המסה

9
בוצע

מעבירים את הקצפת הביצים לשוקולד המומס ומערבבים

מעבירים את הקצפת הביצים לשוקולד המומס ומערבבים

10
בוצע

מוסיפים את אבקת נס הקפה המומסת

מוסיפים את אבקת נס הקפה המומסת

11
בוצע

הקמח, אבקת האפייה

הקמח, אבקת האפייה

12
בוצע

והאגוזים הטחונים

והאגוזים הטחונים

13
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

14
בוצע

מעבירים לתבנית

מעבירים לתבנית

15
בוצע

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 4 שעות

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 4 שעות

16
בוצע

שופכים לקערה אחת את אבקת הסוכר

שופכים לקערה אחת את אבקת הסוכר

17
בוצע

ולקערה נוספת את הסוכר

ולקערה נוספת את הסוכר

18
בוצע

חותכים לקוביות מהתערובת שהתקשתה

חותכים לקוביות מהתערובת שהתקשתה

19
בוצע

מגלגלים מעט בעזרת הידיים

מגלגלים מעט בעזרת הידיים

20
בוצע

מגלגלים כל כדור בסוכר ואח"כ באבקת סוכר

מגלגלים כל כדור בסוכר ואח"כ באבקת סוכר

21
בוצע

מניחים על נייר אפייה במרווחים

מניחים על נייר אפייה במרווחים

22
בוצע

אופים 8 דקות ב 170 מעלות

אופים 8 דקות ב 170 מעלות

23
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

עוד מתכון מוצלח של קרין גורן. עוגיות שוקולד פיצוץ. העוגיות הכי קלות להכנה. הכנה מאוד פשוטה עם מרכיבים בסיסיים ואפייה מהירה מאוד.

מעבירים את הסוכר והביצים לקערה ומקציפים כ 5 דקות במהירות גבוהה עד קבלת קצף סמיך.
ממיסים את השוקולד והחמאה.
ממיסים את אבקת נס הקפה עם האייריש קרים.

מעבירים את הביצים המוקצפות לשוקולד המומס ומערבבים.
מוסיפים לבלילה את הנס המומס,הקמח,אבקת האפייה,האגוזים הטחונים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכ-4 שעות עד להתקשות התערובת.

בקערה אחת שופכים סוכר ובשנייה את אבקת הסוכר.
מוציאים את התערובת מהמקרר חותכים לקוביות מגלגלים וטובלים בסוכר ולאחר מכן באבקת הסוכר.

מניחים על נייר אפייה במרווחים.
אופים 8 דקות ב 170 מעלות.
העוגיות יוצאות רכות ויתקשו במהלך הצינון.

יש לשמור בכלי אטום בטמפ’ החדר.

בתאבון.

ע”פ מתכון של קרין גורן

רכיבים

מספר סועדים
3 ביצים בטמפ' החדר
1/2 כוס סוכר
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כפות אייריש קרים
1 כפית נס קפה
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שקדים טחונים לאבקה
לציפוי :
1 כוס סוכר
2 כוסות אבקת סוכר

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

פשוט וקל

קינואה אדומה
הקודם
קינואה אדומה
צלע טלה ביין לבן
הבא
צלע טלה ביין לבן
קינואה אדומה
הקודם
קינואה אדומה
צלע טלה ביין לבן
הבא
צלע טלה ביין לבן

הוסף תגובה