רכיבים
-
3 ביציםבטמפ' החדר
-
1/2 כוס סוכר
-
350 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות אייריש קרים
-
1 כפית נס קפה
-
3/4 כוס קמח
-
1 כפית אבקת אפיה
-
1 כוס שקדים טחונים לאבקה
-
לציפוי :
-
1 כוס סוכר
-
2 כוסות אבקת סוכר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שוברים בקערה את 3 הביצים |
3
בוצע
|
מוסיפים את הסוכר ומקציפים 5 דקות. עד קבלת קצף סמיך ובהיר. |
4
בוצע
|
מרתיחים סיר עם מים |
5
בוצע
|
מניחים מעל הסיר קערה ובתוכה השוקולד והחמאה (בן מארי) |
6
בוצע
|
ומערבבים עד להמסה |
7
בוצע
|
בקערה נפרדת מוזגים את האייריש קרים ונס הקפה |
8
בוצע
|
ומערבבים עד המסה |
9
בוצע
|
מעבירים את הקצפת הביצים לשוקולד המומס ומערבבים |
10
בוצע
|
מוסיפים את אבקת נס הקפה המומסת |
11
בוצע
|
הקמח, אבקת האפייה |
12
בוצע
|
והאגוזים הטחונים |
13
בוצע
|
ומערבבים היטב |
14
בוצע
|
מעבירים לתבנית |
15
בוצע
|
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 4 שעות |
16
בוצע
|
שופכים לקערה אחת את אבקת הסוכר |
17
בוצע
|
ולקערה נוספת את הסוכר |
18
בוצע
|
חותכים לקוביות מהתערובת שהתקשתה |
19
בוצע
|
מגלגלים מעט בעזרת הידיים |
20
בוצע
|
מגלגלים כל כדור בסוכר ואח"כ באבקת סוכר |
21
בוצע
|
מניחים על נייר אפייה במרווחים |
22
בוצע
|
אופים 8 דקות ב 170 מעלות |
23
בוצע
|
בתאבון |