רכיבים
-
לבצק
-
חבילה (350 גרם) קמח תופח
-
200 גרם חמאה
-
גביע 225 גרם שמנת חמוצה
-
למילוי
-
1/2 צנצנת ריבת תות
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לבצק |
2
בוצע
|
מכניסים לקערת המיקסר קמח |
3
בוצע
|
חמאה, ולשים עם וו גיטרה לתערובת פירורית |
4
בוצע
|
מוסיפים שמנת חמוצה |
5
בוצע
|
ולשים |
6
בוצע
|
עד למרקם חלק |
7
בוצע
|
עוטפים את הבצק בניילון נצמד |
8
בוצע
15
|
ומניחים במקפיא למשך רבע שעה |
9
בוצע
|
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים |
10
בוצע
|
מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק למלבן ארוך ואז מעבירים לנייר אפייה |
11
בוצע
|
חותכים את הבצק ל-3 רצועות שוות ברוחב של כ-9 ס"מ |
12
בוצע
|
בעזרת כפית מניחים ריבה |
13
בוצע
|
לכל האורך באמצע |
14
בוצע
|
סוגרים את הרצועות,מביאים קצה אחד של רצועת בצק לאמצע |
15
בוצע
|
ואת רצועת הבצק השנייה גם לאמצע, מעל הרצועה הראשונה, מהדקים את שתי הרצועות על ידי צביטה |
16
בוצע
|
מסובבים את הרולדה כשהפתח כלפי נייר האפייה,יוצרים חתכים על הרולדות (לא עד הסוף) כל 3 ס"מ |
17
בוצע
25
|
אופים בחום 170 מעלות כ-25 דקות |
18
בוצע
|
או עד להזהבה. מוציאים ומקררים. |
19
בוצע
|
מפזרים אבקת סוכר |
20
בוצע
|
חותכים את העוגיות עד הסוף,ומגישים! |