0 0
עוגיות ריבה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגיות ריבה

מאפיינים:
  • פרווה

עוגיות ריבה מושלמות והכי טובות שיש!

  • 55
  • סועדים 40
  • בינוני

רכיבים

  • מילוי

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכניסים חמאה ואבקת סוכר למיקסר

מכניסים חמאה ואבקת סוכר למיקסר

3
בוצע

מערבלים כ-2 דקות

מערבלים כ-2 דקות

4
בוצע

מוסיפים קמח

מוסיפים קמח

5
בוצע

ביצה, החלמון, אבקת אפייה ותמצית הוניל

ביצה, החלמון, אבקת אפייה ותמצית הוניל

6
בוצע

מערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד

מערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד

7
בוצע
30

עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל 30 דקות

עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל 30 דקות

8
בוצע

חותכים את הבצק לשלושה חלקים

חותכים את הבצק לשלושה חלקים

9
בוצע

משטחים לעובי 1/2 ס"מ

משטחים לעובי 1/2 ס"מ

10
בוצע

יוצרים בעזרת חותכן עיגולים

יוצרים בעזרת חותכן עיגולים

11
בוצע

ומניחים על תבנית

ומניחים על תבנית

12
בוצע

במחצית מכמות העיגולים שקרצנו אנו קורצים עוד עיגול קטן במרכזם או צורה אחרת

במחצית מכמות העיגולים שקרצנו אנו קורצים עוד עיגול קטן במרכזם או צורה אחרת

13
בוצע
14

אופים את כל העוגיות ב-170 מעלות כ-14 דקות

אופים את כל העוגיות ב-170 מעלות כ-14 דקות

14
בוצע
5

מצננים 5 דקות

מצננים 5 דקות

15
בוצע

על העוגיות עם החור באמצע בוזקים אבקת סוכר

על העוגיות עם החור באמצע בוזקים אבקת סוכר

16
בוצע

ממלאים שקית זילוף בריבה

ממלאים שקית זילוף בריבה

17
בוצע

על העוגיות ללא החור מזלפים באמצע ריבת תות

על העוגיות ללא החור מזלפים באמצע ריבת תות

18
בוצע

ועושים סנדוויץ'

ועושים סנדוויץ'

19
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

עוגיות סנדוויץ' עם ריבת תות איכותית מבצק פריך וחמאתי במיוחד. עוגיות קלאסיות ומושלמות שאי אפשר להפסיק לאכול! ממש קל להכין וממולצות ליד כוס תה חם!

אופן ההכנה

  1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהעביר למיקסר, להוסיף למיקסר את אבקת הסוכר, מערבבים עם "וו גיטרה" על מהירות בינונית.
  2. מוסיפים את הביצה, החלמון ושאר המצרכים היבשים ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.
  3. עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל 30 דקות
  4. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ ויוצרים בעזרת חותכן עיגולים או קורצים לפרחים.מהשאריות מרדדים וקורצים שוב.
  5. במחצית מכמות העיגולים שקרצנו אנו קורצים עוד עיגול קטן במרכזם.
  6. אופים את כל העוגיות ב-170 מעלות כ-14 דקות.עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. ומצננים.
  7. על העוגיות עם החור באמצע בוזקים בנדיבות אבקת סוכר.
  8. על העוגיות ללא החור מזלפים באמצע ריבה אדומה ועושים סנדוויץ'.

בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
170 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
1 חלמון
5 גרם אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
1/2 2 כוסות קמח לבן
כף גרידת תפוז
מילוי
ריבת תות

סימון תזונתי

80
קלוריות
1 גרם
חלבון
4 גרם
שומן
10 גרם
פחמימות
22 מ"ג
כולסטרול
0 גרם
סיבים

מיקה נבו

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

קציצות עוף מטוגנות
הקודם
קציצות עוף מטוגנות
קרואסון שוקולד ממלאווח
הבא
רוגאלך שוקולד מבצק מלאווח
קציצות עוף מטוגנות
הקודם
קציצות עוף מטוגנות
קרואסון שוקולד ממלאווח
הבא
רוגאלך שוקולד מבצק מלאווח

4 Comments הסתר הערות

שלום רחל!
אכן, ניתן להשתמש בקמח קונדטור,וניתן להשתמש במתכון זה בקמחים חלופיים.
במיוחד עבור הבצק הפריך. זהו בצק דק, שביר ויבש יחסית.
היתרונות של הגלוטן אינם דרושים בבצק זה, לכן אפשר להמיר קמח בקמח.
בהצלחה!

הוסף תגובה