רכיבים
-
170 גרם חמאה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה
-
1 חלמון
-
5 גרם אבקת אפייה
-
כפית תמצית וניל
-
1/2 2 כוסות קמח לבן
-
כף גרידת תפוז
-
מילוי
-
ריבת תות
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים חמאה ואבקת סוכר למיקסר |
3
בוצע
|
מערבלים כ-2 דקות |
4
בוצע
|
מוסיפים קמח |
5
בוצע
|
ביצה, החלמון, אבקת אפייה ותמצית הוניל |
6
בוצע
|
מערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד |
7
בוצע
30
|
עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל 30 דקות |
8
בוצע
|
חותכים את הבצק לשלושה חלקים |
9
בוצע
|
משטחים לעובי 1/2 ס"מ |
10
בוצע
|
יוצרים בעזרת חותכן עיגולים |
11
בוצע
|
ומניחים על תבנית |
12
בוצע
|
במחצית מכמות העיגולים שקרצנו אנו קורצים עוד עיגול קטן במרכזם או צורה אחרת |
13
בוצע
14
|
אופים את כל העוגיות ב-170 מעלות כ-14 דקות |
14
בוצע
5
|
מצננים 5 דקות |
15
בוצע
|
על העוגיות עם החור באמצע בוזקים אבקת סוכר |
16
בוצע
|
ממלאים שקית זילוף בריבה |
17
בוצע
|
על העוגיות ללא החור מזלפים באמצע ריבת תות |
18
בוצע
|
ועושים סנדוויץ' |
19
בוצע
|
בתאבון |
4 Comments הסתר הערות
אפשר קמח קונדטור
שלום רחל!
אכן, ניתן להשתמש בקמח קונדטור,וניתן להשתמש במתכון זה בקמחים חלופיים.
במיוחד עבור הבצק הפריך. זהו בצק דק, שביר ויבש יחסית.
היתרונות של הגלוטן אינם דרושים בבצק זה, לכן אפשר להמיר קמח בקמח.
בהצלחה!
היי מה זה מהירות איטית מהירות בינונית איזה מספר
מהירות איטית 1-2
מהירות גבוהה 9-10