0 0
עוגיות שושנים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגיות שושנים

מאפיינים:
  • חלבי

עוגיות שושנים במילוי קציפת וניל של פעם שנמסה בפה

  • 45
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • לבצק העוגיות :

  • לקציפת וניל :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מעבירים לקערת המיקסר את החמאה

מעבירים לקערת המיקסר את החמאה

3
בוצע

2 מיכלי שמנת חמוצה

2 מיכלי שמנת חמוצה

4
בוצע

ומערבלים

ומערבלים

5
בוצע

מוסיפים את החלמונים

מוסיפים את החלמונים

6
בוצע

אבקת אפייה

אבקת אפייה

7
בוצע

והקמח

והקמח

8
בוצע

ומערבלים עד איחוד כל המרכיבים

ומערבלים עד איחוד כל המרכיבים

9
בוצע

לשים ביד למרקם בצק שאינו דביק

לשים ביד למרקם בצק שאינו דביק

10
בוצע

עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר

עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר

11
בוצע

להכנת קציפת הוניל:מעבירים לקערת המיקסר 3 חלבונים

להכנת קציפת הוניל:מעבירים לקערת המיקסר 3 חלבונים

12
בוצע

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס סוכר

13
בוצע

ומקציפים

ומקציפים

14
בוצע

מוסיפים את פודינג הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים

מוסיפים את פודינג הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים

15
בוצע

מוציאים את הבצק למשטח מקומח

מוציאים את הבצק למשטח מקומח

16
בוצע

מחלקים ל-3

מחלקים ל-3

17
בוצע

מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ-3 מ"מ

מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ-3 מ"מ

18
בוצע

מורחים את קציפת הוניל

מורחים את קציפת הוניל

19
בוצע

מגלגלים

מגלגלים

20
בוצע

עוטפים בנייר אפייה. ומעבירים למקפיא לחצי שעה

עוטפים בנייר אפייה. ומעבירים למקפיא לחצי שעה

21
בוצע

פורסים לעוגיות בעובי של 2 ס"מ.

פורסים לעוגיות בעובי של 2 ס"מ.

22
בוצע

בין חיתוך לחיתוך טובלים את הסכין במים חמימים ומנגבים

בין חיתוך לחיתוך טובלים את הסכין במים חמימים ומנגבים

23
בוצע

מניחים על נייר אפייה בתבנית

24
בוצע
170

ואופים ב-170 מעלותכ-15 דקות או עד הזהבה

ואופים ב-170 מעלותכ-15 דקות או עד הזהבה

25
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

עוגיות שושנים במילוי קציפת וניל של פעם שנמסה בפה. מתכון קליל לעוגיות שושנים אוורירית, מבצק פריך שמגולגות בקציפה מתוקה שנפרסות לעוגיות. מתכון שעובר מדור לדור עם המון גירסאות – אין ספק שזו המוצלחת ביותר! הטעימה ביותר! ותמיד מצליחה!

הכנת הבצק

  1. מעבירים לקערת המיקסר את החמאה.
  2. 2 מיכלי שמנת חמוצה ומערבלים.
  3. מוסיפים את החלמונים,אבקת אפייה והקמח.
  4. ומערבלים עד איחוד כל המרכיבים.
  5. לשים ביד למרקם בצק שאינו דביק.
  6. עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר.

להכנת קציפת הוניל:

  1. מעבירים לקערת המיקסר 3 חלבונים,3/4 כוס סוכר
  2. ומקציפים
  3. מוסיפים את פודינג הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים.

הכנת השושנים

  1. מוציאים את הבצק למשטח מקומח,ומחלקים ל-3
  2. מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ-3 מ”מ.
  3. מורחים את קציפת הוניל ומגלגלים.
  4. עוטפים בנייר אפייה. ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
  5. פורסים לעוגיות בעובי של 2 ס”מ.
  6. בין חיתוך לחיתוך טובלים את הסכין במים חמימים ומנגבים.
  7. ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
לבצק העוגיות :
1/2 2 כוסות קמח
200 גרם חמאה
1 שקית אבקת אפייה
3 חלמון
2 מיכלים קטנים שמנת חמוצה
לקציפת וניל :
3 חלבון
3/4 סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג ניל

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סיגל אדם

איך מכינים צ'יפס מושלם בתנור?
הקודם
איך מכינים צ’יפס מושלם בתנור?
מוקפץ טופו עם ירקות בפסטו
הבא
מוקפץ טופו עם ירקות בפסטו
איך מכינים צ'יפס מושלם בתנור?
הקודם
איך מכינים צ’יפס מושלם בתנור?
מוקפץ טופו עם ירקות בפסטו
הבא
מוקפץ טופו עם ירקות בפסטו

הוסף תגובה