רכיבים
-
לבצק העוגיות :
-
1/2 2 כוסות קמח
-
200 גרם חמאה
-
1 שקית אבקת אפייה
-
3 חלמון
-
2 מיכלים קטנים שמנת חמוצה
-
לקציפת וניל :
-
3 חלבון
-
3/4 סוכר
-
1 חבילה אינסטנט פודינג ניל
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מעבירים לקערת המיקסר את החמאה |
3
בוצע
|
2 מיכלי שמנת חמוצה |
4
בוצע
|
ומערבלים |
5
בוצע
|
מוסיפים את החלמונים |
6
בוצע
|
אבקת אפייה |
7
בוצע
|
והקמח |
8
בוצע
|
ומערבלים עד איחוד כל המרכיבים |
9
בוצע
|
לשים ביד למרקם בצק שאינו דביק |
10
בוצע
|
עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר |
11
בוצע
|
להכנת קציפת הוניל:מעבירים לקערת המיקסר 3 חלבונים |
12
בוצע
|
3/4 כוס סוכר |
13
בוצע
|
ומקציפים |
14
בוצע
|
מוסיפים את פודינג הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים |
15
בוצע
|
מוציאים את הבצק למשטח מקומח |
16
בוצע
|
מחלקים ל-3 |
17
בוצע
|
מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ-3 מ"מ |
18
בוצע
|
מורחים את קציפת הוניל |
19
בוצע
|
מגלגלים |
20
בוצע
|
עוטפים בנייר אפייה. ומעבירים למקפיא לחצי שעה |
21
בוצע
|
פורסים לעוגיות בעובי של 2 ס"מ. |
22
בוצע
|
בין חיתוך לחיתוך טובלים את הסכין במים חמימים ומנגבים |
23
בוצע
|
מניחים על נייר אפייה בתבנית |
24
בוצע
170
|
ואופים ב-170 מעלותכ-15 דקות או עד הזהבה |
25
בוצע
|
תהנו. |