רכיבים
-
מרכיבים
-
400 גרם פתיבר
-
1 כף נס קפה
-
1/2 כוס חלב
-
למילוי
-
500 גרם שמנת מתוקה
-
250 גרם גבינה לבנה
-
חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג ניל
-
5 כפות סוכר
-
לציפוי
-
1/2 קופסה שמנת מתוקה
-
100 גרם שוקולד מריר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שופכים את השמנת להקצפה למיקסר |
3
בוצע
|
חבילת פודינג וניל |
4
בוצע
|
סוכר |
5
בוצע
|
ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה |
6
בוצע
|
מכניסים 250 גרם גבינה ומקפלים בעזרת מרית |
7
בוצע
|
מכינים צלחת עמוקה עם 1/2 כוס חלב וכף נס קפה |
8
בוצע
|
ומערבבים |
9
בוצע
|
מכינים תבנית פיירקס |
10
בוצע
|
טובלים את הביסקוויטים משני הצדדים |
11
בוצע
|
ומסדרים בתבנית |
12
בוצע
|
עד למילוי בסיס התבנית |
13
בוצע
|
מעבירים 1/3 מהמילוי |
14
בוצע
|
ומיישרים |
15
בוצע
|
שכבה 2: ביסקווטים |
16
בוצע
|
1/3 מילוי |
17
בוצע
|
ומיישרים |
18
בוצע
|
שכבה 3: ביסקוויטים |
19
בוצע
|
ולשפוך את 1/3 הנותר וליישר. להכניס למקפיא לשעה לפחות |
20
בוצע
|
מחממים על אש נמוכה 1/2 קופסה שמנת מתוקה עם שוקולד מריר |
21
בוצע
|
לאחר כשעה שהעוגה הייתה במקפיא,שופכים את הציפוי |
22
בוצע
|
ומורחים |
23
בוצע
|
מקררים את העוגה במקרר לעוד שעה ומגישים |