0 0
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

עוגת ביסקוויטים מרשימה,יפה, טעימה וללא אפייה.

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

רכיבים

  • מרכיבים

  • למילוי

  • לציפוי

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שופכים את השמנת להקצפה למיקסר

שופכים את השמנת להקצפה למיקסר

3
בוצע

חבילת פודינג וניל

חבילת פודינג וניל

4
בוצע

סוכר

סוכר

5
בוצע

ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה

ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה

6
בוצע

מכניסים 250 גרם גבינה ומקפלים בעזרת מרית

מכניסים 250 גרם גבינה ומקפלים בעזרת מרית

7
בוצע

מכינים צלחת עמוקה עם 1/2 כוס חלב וכף נס קפה

מכינים צלחת עמוקה עם 1/2 כוס חלב וכף נס קפה

8
בוצע

ומערבבים

ומערבבים

9
בוצע

מכינים תבנית פיירקס

מכינים תבנית פיירקס

10
בוצע

טובלים את הביסקוויטים משני הצדדים

טובלים את הביסקוויטים משני הצדדים

11
בוצע

ומסדרים בתבנית

ומסדרים בתבנית

12
בוצע

עד למילוי בסיס התבנית

עד למילוי בסיס התבנית

13
בוצע

מעבירים 1/3 מהמילוי

מעבירים 1/3 מהמילוי

14
בוצע

ומיישרים

ומיישרים

15
בוצע

שכבה 2: ביסקווטים

שכבה 2: ביסקווטים

16
בוצע

1/3 מילוי

1/3 מילוי

17
בוצע

ומיישרים

ומיישרים

18
בוצע

שכבה 3: ביסקוויטים

שכבה 3: ביסקוויטים

19
בוצע

ולשפוך את 1/3 הנותר וליישר. להכניס למקפיא לשעה לפחות

ולשפוך את 1/3 הנותר וליישר. להכניס למקפיא לשעה לפחות

20
בוצע

מחממים על אש נמוכה 1/2 קופסה שמנת מתוקה עם שוקולד מריר

מחממים על אש נמוכה 1/2 קופסה שמנת מתוקה עם שוקולד מריר

21
בוצע

לאחר כשעה שהעוגה הייתה במקפיא,שופכים את הציפוי

לאחר כשעה שהעוגה הייתה במקפיא,שופכים את הציפוי

22
בוצע

ומורחים

ומורחים

23
בוצע

מקררים את העוגה במקרר לעוד שעה ומגישים

מקררים את העוגה במקרר לעוד שעה ומגישים

הוראות הכנה

שתף

עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד קלה במיוחד. עוגה ללא אפייה שתמיד מצליחה,עם שכבות ביסקוויטים פתי בר וציפוי שוקולד. עוגה שהילדים ישמחו לעזור להכין אותה.

יש צורך בתבנית פיירקס (20X30)

להכנת המלית:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה,סוכר ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
  2. שופכים גביע גבינה 5% (ניתן להשתמש בגבינה שמנה יותר).
  3. בתנועת קיפול מחדירים את השמנת לתוך הגבינה.
  1. מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס חלב וכף נס קפה. (ניתן להשתמש באספרסו למי שאוהב) .
  2. טובלים ביסקוויט בחלב טבילה מהירה וקצרה ומניחים בתבנית מלבנית של 30X20 ס”מ.
  3. יוצרים שכבת ביסקוויטים בתחתית התבנית.
  4. מורחים בעדינות 1/3 מהקרם על הביסקוויטים.
  5. מכסים בשכבת שנייה של ביסקוויטים (טבולים בחלב והנס).
  6. מורחים עוד 1/3 מקרם על הביסקוויטים.
  7. ומכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית (טבולים בחלב והנס).
  8. מורחים את שאר הקרם.
  9. מכניסים למקפיא לשעה לפחות.
  10. ממיסים שוקולד ושמנת לציפוי על אש נמוכה תוך כדי ערבוב(ניתן גם במיקרוגל) עד קבלת מרקם חלק ומבריק
  11. יוצקים את הציפוי על העוגה שהיא קפואה.
  12. ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
  13. ומגישים.

רכיבים

מספר סועדים
מרכיבים
400 גרם פתיבר
1 כף נס קפה
1/2 כוס חלב
למילוי
500 גרם שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה
חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג ניל
5 כפות סוכר
לציפוי
1/2 קופסה שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דנה ישראל

מתכון לפשטידת ירק - קוקו סבזי מתכון עשיר בטעמים.
הקודם
פשטידת ירק
פירה תפוא וביצים קשות
הבא
פירה תפוחי אדמה וביצים קשות
מתכון לפשטידת ירק - קוקו סבזי מתכון עשיר בטעמים.
הקודם
פשטידת ירק
פירה תפוא וביצים קשות
הבא
פירה תפוחי אדמה וביצים קשות

הוסף תגובה