0 0
עוגת ביסקוויטים פיסטוק פירמידה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת ביסקוויטים פיסטוק פירמידה

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת ביסקוויטים פיסטוק ששברה את הרשת.

  • 30
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המרכיבים לקרם

המרכיבים לקרם

2
בוצע

מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם 2 אריזות הפודינג

מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם 2 אריזות הפודינג

3
בוצע

חצי מהכמות מערבבים עם מעט צבע מאכל ומעבירים לשקית זילוף

חצי מהכמות מערבבים עם מעט צבע מאכל ומעבירים לשקית זילוף

4
בוצע

מסדרים 15 יח' פתיבר על רדיד אלומיניום

מסדרים 15 יח' פתיבר על רדיד אלומיניום

5
בוצע

מזליפים ע"ג כל הפתיבר את הקרם הירוק

מזליפים ע"ג כל הפתיבר את הקרם הירוק

6
בוצע

מסדרים מעל שכבה שנייה של פתיבר

מסדרים מעל שכבה שנייה של פתיבר

7
בוצע

מזליפים מעל השורה האמצעית מהמזלף הנוסף

מזליפים מעל השורה האמצעית מהמזלף הנוסף

8
בוצע

בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים

בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים

9
בוצע

מצפים את הפירמידה ביתרת הקרם

מצפים את הפירמידה ביתרת הקרם

10
בוצע

במעבד מזון מרסקים 5 יח' פתיבר

במעבד מזון מרסקים 5 יח' פתיבר

11
בוצע

מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבים

מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבים

12
בוצע

מפזרים על הקרם ומהדקים

מפזרים על הקרם ומהדקים

13
בוצע

מכניסים למקרר לפחות לשעתיים

מכניסים למקרר לפחות לשעתיים

14
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

מתכון מעולה ומוצלח לעוגת ביסקוויטים פיסטוק פירמידה. עוגת משולש נוסטלגית וקלאסית ללא אפייה, מינימום עבודה ומקסימום טעם.ניתן להכין בגירסת פרווה או בגירסה החלבית. עוגה שפשוט כולם אוהבים !!!

לפני הכל והכי חשוב :
בכל מתכון לעוגת ביסקוויטים טובלים את הביסקוויטים בנוזל (חלב או מיץ תפוזים).אז שימו לב מה קורה במתכון הזה.
בעיקרון המתכון הזה נועד לשהייה במקפיא ללילה ואז לאכול למחרת.
אם החלטתם להקפיא לכמה שעות ולאכול באותו היום, טבלו את הביסקוויטים בנוזל ע"מ שיתרככו. כי אם לא, החיתוך יהיה קשה והביסקוויטים ישברו.
אם החלטתם לאכול למחרת, אין צורך לטבול את הביסקוויטים. פעלו בדיוק כמו המתכון והכניסו למקפיא ללילה. הביסקוויטים יתרככו, החיתוך יהיה קל ועדיין הביסקוויטים יורגשו.

להכנת הקרם:
הכניסו לקערת המיקסר 2 שמנת צמחית ו-2 פודינג והקציפו עד קבלת קרם יציב.
חלקו את הקרם ל-2 שקיות זילוף
לפני העברה למזלף, טפטפו מס' טיפות צבע מאכל ירוק לקרם שמיועד לאחד המזלפים.
העבירו למזלפים (מזלף עם קרם ירוק בהיר ומזלף עם קרם ירוק מעט כהה).

פרסו רדיד אלומיניום.
לסדר שכבה ראשונה של ביסקוויטים (שימו לב לתמונה).
להזליף את הקרם הירוק בעזרת מזלף (אל תנסו במרית – פשוט סיוט)
סדרו שכבה שנייה של ביסקוויטים(שימו לב בתמונות על הסידור השני-חשוב מאוד).
הזליפו פירמידה של קרם (ירוק בהיר) במרכז השורה האמצעית.
הכניסו שתי ידיים מתחת לנייר הכסף בשני הצדדים והרימו בעדינות עד כדי סגירה למשולש,
להוסיף את יתרת הקרם ולצפות את כל הפירמידה.

לציפוי:
מרסקים במעבד מזון 5 יח' פתיבר
מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבים.
מפזרים ע"ג הקרם ומהדקים.
עוטפים ברדיד אלומיניום ומעבירים ללילה למקפיא.

טעים במיוחד לאכול ישירות מהמקפיא או שפשוט להוריד למקרר מטה ולפרוס כל פעם שרוצים.

תהנו!!!

רכיבים

מספר סועדים
250 גרם (בטעם פיסטוק) פתיבר
2 אריזות פודינג פיסטוק אינסטנט
2 מיכלים שמנת צמחית
2 כפות קוקוס
(לא חובה) צבע מאכל ירוק

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

מאפה פיצה
הקודם
מאפה פיצה במחבת
איך לתבל בשר טחון לקציצות מושלמות
הבא
איך לתבל בשר טחון ?
מאפה פיצה
הקודם
מאפה פיצה במחבת
איך לתבל בשר טחון לקציצות מושלמות
הבא
איך לתבל בשר טחון ?

הוסף תגובה