רכיבים
-
250 גרם (בטעם פיסטוק) פתיבר
-
2 אריזות פודינג פיסטוק אינסטנט
-
2 מיכלים שמנת צמחית
-
2 כפות קוקוס
-
(לא חובה) צבע מאכל ירוק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המרכיבים לקרם |
2
בוצע
|
מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם 2 אריזות הפודינג |
3
בוצע
|
חצי מהכמות מערבבים עם מעט צבע מאכל ומעבירים לשקית זילוף |
4
בוצע
|
מסדרים 15 יח' פתיבר על רדיד אלומיניום |
5
בוצע
|
מזליפים ע"ג כל הפתיבר את הקרם הירוק |
6
בוצע
|
מסדרים מעל שכבה שנייה של פתיבר |
7
בוצע
|
מזליפים מעל השורה האמצעית מהמזלף הנוסף |
8
בוצע
|
בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים |
9
בוצע
|
מצפים את הפירמידה ביתרת הקרם |
10
בוצע
|
במעבד מזון מרסקים 5 יח' פתיבר |
11
בוצע
|
מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבים |
12
בוצע
|
מפזרים על הקרם ומהדקים |
13
בוצע
|
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים |
14
בוצע
|
תהנו. |