רכיבים
-
52 יח' פתיבר
-
2 מיכלים של 250 ג' שמנת צמחית
-
1 פודינג וניל אינסטנט
-
2 כפות סוכר
-
לציפוי 2 פירמידות:
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 מיכל של 250 גרם שמנת צמחית
-
לקישוט :
-
קוקוס, סוכריות צבעוניות וכו'
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לקרם |
2
בוצע
|
להקציף את השמנת במיקסר |
3
בוצע
|
להוסיף את הפודינג והסוכר |
4
בוצע
|
עד קבלת קרם יציב |
5
בוצע
|
2 סוגי פתיבר |
6
בוצע
|
לפרוס רדיד אלומיניום ומעליו להניח נייר אפייה |
7
בוצע
|
להניח את הביסקוויטים (שימו לב, בדיוק באופן הבא) |
8
בוצע
|
למרוח שכבת קרם אחידה (מומלץ במזלף ולא במרית) |
9
בוצע
|
להניח שכבה חומה (שימו לב לאופן הסידור) |
10
בוצע
|
להזליף במרכז בצורת פירמידה |
11
בוצע
|
בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים |
12
בוצע
|
להמשיך לקפל ולהסיר את העודפים |
13
בוצע
|
עד קבלת מבנה של פירמידה |
14
בוצע
|
אותו הדבר ניתן לעשות הפוך בצבעי הפתיבר |
15
בוצע
|
לקפל בזהירות את נייר האפייה ומעליו את רדיד האלומיניום ולמקפיא לשעתיים |
16
בוצע
|
להמיס שוקולד מריר ושמנת במיקרו |
17
בוצע
|
להבריש את השוקולד ולפזר קוקוס |
18
בוצע
|
פורסים ונהנים. |