0 0
עוגת ביסקוויטים פירמידה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת ביסקוויטים פירמידה

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

המתכון הכי טוב לעוגת ביסקוויטים פירמידה.

  • 30
  • סועדים 20
  • קל

רכיבים

  • לציפוי 2 פירמידות:

  • לקישוט :

  • קוקוס, סוכריות צבעוניות וכו'

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לקרם

המצרכים לקרם

2
בוצע

להקציף את השמנת במיקסר

להקציף את השמנת במיקסר

3
בוצע

להוסיף את הפודינג והסוכר

להוסיף את הפודינג והסוכר

4
בוצע

עד קבלת קרם יציב

עד קבלת קרם יציב

5
בוצע

2 סוגי פתיבר

2 סוגי פתיבר

6
בוצע

לפרוס רדיד אלומיניום ומעליו להניח נייר אפייה

לפרוס רדיד אלומיניום ומעליו להניח נייר אפייה

7
בוצע

להניח את הביסקוויטים (שימו לב, בדיוק באופן הבא)

להניח את הביסקוויטים (שימו לב, בדיוק באופן הבא)

8
בוצע

למרוח שכבת קרם אחידה (מומלץ במזלף ולא במרית)

למרוח שכבת קרם אחידה (מומלץ במזלף ולא במרית)

9
בוצע

להניח שכבה חומה (שימו לב לאופן הסידור)

להניח שכבה חומה (שימו לב לאופן הסידור)

10
בוצע

להזליף במרכז בצורת פירמידה

להזליף במרכז בצורת פירמידה

11
בוצע

בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים

בעזרת 2 הידיים להתחיל ולקפל את הצדדים

12
בוצע

להמשיך לקפל ולהסיר את העודפים

להמשיך לקפל ולהסיר את העודפים

13
בוצע

עד קבלת מבנה של פירמידה

עד קבלת מבנה של פירמידה

14
בוצע

אותו הדבר ניתן לעשות הפוך בצבעי הפתיבר

אותו הדבר ניתן לעשות הפוך בצבעי הפתיבר

15
בוצע

לקפל בזהירות את נייר האפייה ומעליו את רדיד האלומיניום ולמקפיא לשעתיים

לקפל בזהירות את נייר האפייה ומעליו את רדיד האלומיניום ולמקפיא לשעתיים

16
בוצע

להמיס שוקולד מריר ושמנת במיקרו

להמיס שוקולד מריר ושמנת במיקרו

17
בוצע

להבריש את השוקולד ולפזר קוקוס

להבריש את השוקולד ולפזר קוקוס

18
בוצע

פורסים ונהנים.

פורסים ונהנים.

הוראות הכנה

שתף

מתכון מעולה ומוצלח לעוגת ביסקוויטים פירמידה ב-2 צבעים. עוגת משולש נוסטלגית וקלאסית ללא אפייה, מינימום עבודה ומקסימום טעם.ניתן להכין בגירסת פרווה או בגירסה החלבית. עוגה שפשוט כולם אוהבים !!!

מתכון ל-2 רולדות (20 פרוסות).

לפני הכל והכי חשוב :
בכל מתכון לעוגת ביסקוויטים טובלים את הביסקוויטים בנוזל (חלב או מיץ תפוזים).אז שימו לב מה קורה במתכון הזה.
בעיקרון המתכון הזה נועד לשהייה במקפיא ללילה ואז לאכול למחרת.
אם החלטתם להקפיא לכמה שעות ולאכול באותו היום, טבלו את הביסקוויטים בנוזל ע”מ שיתרככו.כי אם לא החיתוך יהיה קשה והביסקוויטים ישברו.
אם החלטתם לאכול למחרת, אין צורך לטבול את הביסקוויטים.פעלו בדיוק כמו המתכון והכניסו למקפיא ללילה.הביסקוויטים יתרככו, החיתוך יהיה קל ועדיין הביסקוויטים יורגשו.

להכנת הקרם:
הכניסו לקערת המיקסר 2 שמנת צמחית התחילו להקציף והוסיפו פודינג וסוכר.
הקציפו עד קבלת קרם יציב.

פרסו רדיד אלומיניום ומעליו הניחו נייר אפייה.
לסדר שכבה ראשונה של ביסקוויטים (שימו לב לתמונה).
להזליף את הקרם בעזרת מזלף (אל תנסו במרית – פשוט סיוט)
סדרו שכבה שנייה של ביסקוויטים בצבע שונה.(שימו לב בתמונות על הסידור השני-חשוב מאוד).
הזליפו פירמידה של קרם במרכז השורה האמצעית.
הכניסו שתי ידיים מתחת לנייר הכסף בשני הצדדים,והרימו בעדינות עד כדי סגירה למשולש, (אם יצאו עודפים מהקרם,פשוט גרפו והחזירו לקערה) להדק בעדינות לסגור יפה את הנייר ומעליו את רדיד האלומיניום ולשלוח ללילה למקפיא.

אם מעוניינים לצפות בקרם שוקולד:
מכניסים את פירמידת הביסקוויטים למקפיא לשעתיים, מוציאים,מצפים, מפזרים קוקוס ומחזירים למקפיא.
להכנת הציפוי:
מכניסים למיקרוגל 100 ג’ שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת צמחית.

טעים במיוחד לאכול ישירות מהמקפיא או שפשוט להוריד למקרר מטה ולפרוס כל פעם שרוצים.

תהנו!!!

רכיבים

מספר סועדים
52 יח' פתיבר
2 מיכלים של 250 ג' שמנת צמחית
1 פודינג וניל אינסטנט
2 כפות סוכר
לציפוי 2 פירמידות:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 מיכל של 250 גרם שמנת צמחית
לקישוט :
קוקוס, סוכריות צבעוניות וכו'

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
Orly Bar

מתכון פשוט ואוו ומרשים ביותר!!!

רן בראון

מתכון לקציצות בשר על האש
הקודם
קציצות בשר על האש
מתכון למלבי קליל, קר וטעים מושלם לימים חמים
הבא
מלבי
מתכון לקציצות בשר על האש
הקודם
קציצות בשר על האש
מתכון למלבי קליל, קר וטעים מושלם לימים חמים
הבא
מלבי

הוסף תגובה