0 0

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

ללא אפייה וללא הקצפה

  • 45
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים והכלים

המצרכים והכלים

2
בוצע

מערבבים את הפודינג עם 2 כוסות חלב או השמנת

מערבבים את הפודינג עם 2 כוסות
חלב או השמנת

3
בוצע

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואבקת הסוכר

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואבקת הסוכר

4
בוצע

מערבבים ביחד את הפודינג והגבינה הממותקת

מערבבים ביחד את הפודינג
והגבינה הממותקת

5
בוצע

טובלים את הביסקוויטים ומסדרים בתבנית

טובלים את הביסקוויטים ומסדרים בתבנית

6
בוצע

מורחים שכבה מהקרם

מורחים שכבה מהקרם

7
בוצע

שוב ביסקוויטים

שוב ביסקוויטים

8
בוצע

ושכבה נוספת

ושכבה נוספת

9
בוצע

מפזרים שוקולד מגורד ולמקרר

מפזרים שוקולד מגורד ולמקרר

10
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

עוגת גבינה עם ביסקוויטים מהירה להכנה. ללא אפייה ללא הקצפה. רק לערבב את המרכיבים ולבנות שכבות שכבות. ניתן להכין היחד עם הילדים.

מערבבים את הפודינג עם שתי כוסות חלב קר (אפשר להחליף במיכל אחד של שמנת מתוקה 38% או 32%).
מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת, שופכים פנימה את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת.

מסדרים בתבנית של 27 על 33 ס”מ, שכבת בסיקוויטים (להרטיב את הביסקוויטים עם חלב וקצת וניל) ומורחים מעל שכבת קרם.
מסדרים עוד שכבת הביסקוויטים ועוד גבינה ומכסים בעוד שכבת ביסקוויטים.

מפזרים על על החלק העליון של העוגה שבבי שוקולד גרוס (נגרס בעזרת פומפייה, כמובן) .
מכניסים למקרר ל- 4 שעות לפני הגשה או לפריזר לשעתיים ואז להפשיר טיפה לפני ההגשה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 חבילה פודינג אינסטנט וניל
100 גרם אבקת סוכר
500 גרם פתיבר
3 קוביות שוקולד מריר/חלב
2 כוסות חלב

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

אין יותר קל מזה.

עוגת מוס נוגט
הקודם
עוגת מוס נוגט – דודו אוטמזגין
עוגת ספירלה - קרין גורן
הבא
עוגת ספירלה – קרין גורן
עוגת מוס נוגט
הקודם
עוגת מוס נוגט – דודו אוטמזגין
עוגת ספירלה - קרין גורן
הבא
עוגת ספירלה – קרין גורן

הוסף תגובה