רכיבים
-
500 גרם 9% גבינה לבנה
-
1 חבילה פודינג וניל אינסטנט
-
100 גרם אבקת סוכר
-
500 גרם פתיבר
-
3 קוביות שוקולד מריר
-
2 כוסות חלב
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים והכלים |
2
בוצע
|
מערבבים את הפודינג עם 2 כוסות חלב או השמנת |
3
בוצע
|
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואבקת הסוכר |
4
בוצע
|
מערבבים ביחד את הפודינג והגבינה הממותקת |
5
בוצע
|
טובלים את הביסקוויטים ומסדרים בתבנית |
6
בוצע
|
מורחים שכבה מהקרם |
7
בוצע
|
שוב ביסקוויטים |
8
בוצע
|
ושכבה נוספת |
9
בוצע
|
מפזרים שוקולד מגורד ולמקרר |
10
בוצע
|
בתאבון |