רכיבים
-
2 ביצים
-
200 גרם סוכר
-
150 מ"ל שמן
-
גביע יוגורט150 מ"ל
-
200 גרם קמח
-
2 כפיות אבקת אפיה
-
150 גרם דובדבניםטרי או קפוא
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שוברים את הביצים לקערת המיקסר |
3
בוצע
|
מוסיפים סוכר ומערבלים |
4
בוצע
|
מוסיפים שמן ומערבלים |
5
בוצע
|
מוסיפים יוגורט ומערבלים לאיחוד |
6
בוצע
|
מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת אפייה |
7
בוצע
|
עד לקבלת תערובת אחידה |
8
בוצע
|
בעזרת מרית גורפים את הקצוות |
9
בוצע
|
משמנים ומאבקים תבנית 20*15 ומעבירים את הבלילה |
10
בוצע
|
מיישרים בעזרת מרית |
11
בוצע
|
מפזרים את הדובדבנים |
12
בוצע
|
ומיד מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות |
13
בוצע
|
מוצאים ומקררים |
14
בוצע
|
מפזרים אבקת סוכר ומגישים |
2 Comments הסתר הערות
אפשר לדעת כמה זה 200גר סוכר ו200גר קמח ו150גר שמן. תודה
יש בתפריט למעלה – לוח מידות ומשקלים
מסודרים בטבלת המרה של כל המוצרים בגרמים לכוס,כף וכפית
https://www.vtop.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%97-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/