0 0
עוגת זברה – קרין גורן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת זברה – קרין גורן

מאפיינים:
  • חלבי

העוגה של קרין גורן פשוט מדהימה.

  • 60
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

  • להרטבת הפתיבר :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שופכים לקערה את השמנת המתוקה החלב

שופכים לקערה את השמנת המתוקה החלב

3
בוצע

אינסטנט פודינג, הסוכר

אינסטנט פודינג, הסוכר

4
בוצע

ומקציפים לקרם

ומקציפים לקרם

5
בוצע

מוסיפים את הגבינה

מוסיפים את הגבינה

6
בוצע

וממשיכים להקציף

וממשיכים להקציף

7
בוצע

משמנים תבנית ומעבירים את התערובת לתבנית

משמנים תבנית ומעבירים את התערובת לתבנית

8
בוצע

ומיישרים

ומיישרים

9
בוצע

טובלים את הפתיבר לקערת חלב

טובלים את הפתיבר בקערת חלב

10
בוצע

ומכניסים לתוך הקרם

ומכניסים לתוך הקרם

11
בוצע

ברווחים של כ-1 ס"מ

ברווחים של כ-1 ס"מ

12
בוצע

מכסים בשכבת קרם

מכסים בשכבת קרם

13
בוצע

מכסים בניילון נצמד ומכניסים לילה למקפיא

מכסים בניילון נצמד ומכניסים לילה למקפיא

14
בוצע

הופכים את התבנית על המשטח

הופכים את התבנית על המשטח

15
בוצע

מסירים את התבנית

מסירים את התבנית

16
בוצע

מגרדים מעל שוקולד

מגרדים מעל שוקולד

17
בוצע

שומרים במקרר

שומרים במקרר

18
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

עוד מתכון מעולה של קרין גורן. עוגה שאפשר להגיד שהיא כמו גלידה. קלה להכנה וטעימה מאוד. לאחר חיתוך העוגה מתגלה ה"זברה" שבעוגה. שווה מאוד.

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).

טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.

ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגרדים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.

חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

בתאבון.

מקור המתכון : קרין גורן

רכיבים

מספר סועדים
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
20 יחידות פתיבר שוקולד
להרטבת הפתיבר :
1 כוס חלב
לקישוט :
2 שורות שוקולד חלב

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף המצלם

לייק ענק.

תירס במחמאה על האש
הקודם
קלחי תירס במחמאה על האש
עוגת מוס נוגט
הבא
עוגת מוס נוגט – דודו אוטמזגין
תירס במחמאה על האש
הקודם
קלחי תירס במחמאה על האש
עוגת מוס נוגט
הבא
עוגת מוס נוגט – דודו אוטמזגין

הוסף תגובה