רכיבים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה
-
1/2 כוס חלב
-
1 אינסטנט פודינג וניל
-
1/2 כוס סוכר
-
250 גרם גבינה לבנה
-
20 יחידות פתיבר שוקולד
-
להרטבת הפתיבר :
-
1 כוס חלב
-
לקישוט :
-
2 שורות שוקולד חלב
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שופכים לקערה את השמנת המתוקה החלב |
3
בוצע
|
אינסטנט פודינג, הסוכר |
4
בוצע
|
ומקציפים לקרם |
5
בוצע
|
מוסיפים את הגבינה |
6
בוצע
|
וממשיכים להקציף |
7
בוצע
|
משמנים תבנית ומעבירים את התערובת לתבנית |
8
בוצע
|
ומיישרים |
9
בוצע
|
טובלים את הפתיבר לקערת חלב |
10
בוצע
|
ומכניסים לתוך הקרם |
11
בוצע
|
ברווחים של כ-1 ס"מ |
12
בוצע
|
מכסים בשכבת קרם |
13
בוצע
|
מכסים בניילון נצמד ומכניסים לילה למקפיא |
14
בוצע
|
הופכים את התבנית על המשטח |
15
בוצע
|
מסירים את התבנית |
16
בוצע
|
מגרדים מעל שוקולד |
17
בוצע
|
שומרים במקרר |
18
בוצע
|
בתאבון |