רכיבים
-
לבסיס :
-
300 גרם (חבילה וקצת) עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאה
-
לקרם גבינה :
-
500 גרם גבינה לבנה
-
2 מכלים של 250 מ"ל שמנת מתוקה
-
גביע שמנת חמוצה
-
200 גרם שוקולד לבן
-
חבילה אינסטנט פודינג ניל
-
לציפוי :
-
3/4 צנצנת ממרח לוטוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לבסיס |
2
בוצע
|
ממסים חמאה מיקרו |
3
בוצע
|
טוחנים עוגיות לוטוס |
4
בוצע
|
מערבבים את החמאה היטב עם העוגיות הטחונות |
5
בוצע
|
מפזרים בתחתית ומהדקים, לא הדוק מדי |
6
בוצע
|
ומכניסים למקפיא עד להכנת קרם הגבינה |
7
בוצע
|
המצרכים לקרם הגבינה ולציפוי |
8
בוצע
|
מכניסים למיקסר להקצפה שמנת מתוקה |
9
בוצע
|
פודינג וניל |
10
בוצע
|
ומקציפים לקצפת יציבה |
11
בוצע
|
בקערה מגרדים שוקולד לבן |
12
בוצע
|
מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה |
13
בוצע
|
מערבבים |
14
בוצע
|
מאחדים עם הקצפת ומקפלים |
15
בוצע
|
מוציאים את הבסיס מהמקפיא |
16
בוצע
|
שופכים את הקרם על הבסיס |
17
בוצע
|
ומיישרים |
18
בוצע
|
ומכניסים למקפיא ל 6 שעות |
19
בוצע
|
ממסימים ממרח לוטוס במיקרו |
20
בוצע
|
מוצאים את העוגה מהמקפיא |
21
בוצע
|
שופכים את הממרח המומס |
22
בוצע
|
ובתנועה מהירה מסובבים את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה ,מכניסים למקפיא לעוד 10 דקות |
23
בוצע
|
ומגישים |