0 0
עוגת לוטוס

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת לוטוס

מאפיינים:
  • חלבי

עוגת לוטוס ללא אפייה שמשלבת עוגיות וממרח לוטוס.

  • 90
  • סועדים 10
  • בינוני

רכיבים

  • לבסיס :

  • לקרם גבינה :

  • לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לבסיס

המצרכים לבסיס

2
בוצע

ממסים חמאה מיקרו

ממסים חמאה מיקרו

3
בוצע

טוחנים עוגיות לוטוס

טוחנים עוגיות לוטוס

4
בוצע

מערבבים את החמאה היטב עם העוגיות הטחונות

מערבבים את החמאה היטב עם העוגיות הטחונות

5
בוצע

מפזרים בתחתית ומהדקים, לא הדוק מדי

מפזרים בתחתית ומהדקים, לא הדוק מדי

6
בוצע

ומכניסים למקפיא עד להכנת קרם הגבינה

ומכניסים למקפיא עד להכנת קרם הגבינה

7
בוצע

המצרכים לקרם הגבינה ולציפוי

המצרכים לקרם הגבינה ולציפוי

8
בוצע

מכניסים למיקסר להקצפה שמנת מתוקה

מכניסים למיקסר להקצפה שמנת מתוקה

9
בוצע

פודינג וניל

פודינג וניל

10
בוצע

ומקציפים לקצפת יציבה

ומקציפים לקצפת יציבה

11
בוצע

בקערה מגרדים שוקולד לבן

בקערה מגרדים שוקולד לבן

12
בוצע

מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה

מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה

13
בוצע

מערבבים

מערבבים

14
בוצע

מאחדים עם הקצפת ומקפלים

מאחדים עם הקצפת ומקפלים

15
בוצע

מוציאים את הבסיס מהמקפיא

מוציאים את הבסיס מהמקפיא

16
בוצע

שופכים את הקרם על הבסיס

שופכים את הקרם על הבסיס

17
בוצע

ומיישרים

ומיישרים

18
בוצע

ומכניסים למקפיא ל 6 שעות

ומכניסים למקפיא ל 6 שעות

19
בוצע

ממסימים ממרח לוטוס במיקרו

ממסימים ממרח לוטוס במיקרו

20
בוצע

מוצאים את העוגה מהמקפיא

מוצאים את העוגה מהמקפיא

21
בוצע

שופכים את הממרח המומס

שופכים את הממרח המומס

22
בוצע

ובתנועה מהירה מסובבים את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה ,מכניסים למקפיא לעוד 10 דקות

ובתנועה מהירה מסובבים את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה ,מכניסים למקפיא לעוד 10 דקות

23
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון לעוגת לוטוס קלילה ללא אפייה. עוגת גבינה ושוקולד לבן, עם ממרח לוטוס עשירה ומפנקת שפשוט נמסה בפה.בסיס העוגה חמאה ופירורי עוגיות לוטוס,ציפוי העוגה עם ממרח לוטוס.יוצא מדהים!

    להכנת הבסיס של עוגת הלוטוס

    1. טוחנים 300 גרם עוגיות לוטוס,וממסים 100 גרם חמאה במיקרו.
    2. מערבבים את העוגיות לוטוס והחמאה המומסת לתערובת אחידה.
    3. מעבירים לתבנית 24 עגולה,ומהדקים בשכבה אחידה. מכניסים למקפיא בזמן שמכינים את מלית הגבינות.

    להכנת הקרם

    1. בקערה נפרדת מגרדים שוקולד לבן,מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה.ומערבבים ידנית לבלילה חלקה.
    2. מקציפים במיקסר 500 מ”ל שמנת מתוקה עם חבילת פודינג וניל,לקצפת יציבה.
    3. מאחדים את הקצפת עם הבלילה בתנועת קיפול.
    4. מוציאים את התבנית עם הבסיס מהמקפיא.
    5. יוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת.
    6. מכניסים למקרר למשך 6 שעות.

    להכנת הציפוי

    1. שופכים 3/4 צנצנת ממרח לוטוס בקערה ומחממים כמה שניות במיקרוגל עד שהוא נוזלי.
    2. מערבבים היטב ויוצקים על עוגת הלוטוס הקרה.
    3. מטים את התבנית במהירות כך שהציפוי יכסה את כל שטח העוגה באופן אחיד.
    4. מחזירים למקרר ל-30 דקות להתייצבות.

    יש להוציא למספר דקות מהמקפיא לפני ההגשה.

    בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
לבסיס :
300 גרם (חבילה וקצת) עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה
לקרם גבינה :
500 גרם גבינה לבנה
2 מכלים של 250 מ"ל שמנת מתוקה
גביע שמנת חמוצה
200 גרם שוקולד לבן
חבילה אינסטנט פודינג ניל
לציפוי :
3/4 צנצנת ממרח לוטוס

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

מתכון לדג סלומון אפוי בתנור עם סויה וסילאן
הקודם
דג סלמון בתנור עם סויה וסילאן
מתכון לבורקס פילאס טורקי במילוי גבינות
הבא
מאפה פילאס במילוי גבינות
מתכון לדג סלומון אפוי בתנור עם סויה וסילאן
הקודם
דג סלמון בתנור עם סויה וסילאן
מתכון לבורקס פילאס טורקי במילוי גבינות
הבא
מאפה פילאס במילוי גבינות

הוסף תגובה