רכיבים
-
המצרכים לתחתית :
-
25 גרם שוקולד מריר/חלב
-
50 גרם חמאה
-
1 ביצה
-
70 גרם סוכר
-
50 גרם אגוזי מלך
-
המצרכים למוס :
-
140 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם מחית נוגט
-
5 חלמונים
-
300 מ"ל שמנת מתוקה
-
5 חלבונים
-
1 כף סוכר
-
המצרכים לציפוי :
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 מ"ל שמנת מתוקה
-
המצרכים לטראפלס :
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 מ"ל שמנת מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לתחתית |
2
בוצע
|
ממיסים במיקרו שוקולד מריר וחמאה |
3
בוצע
|
קוצצים אגוזי מלך ומערבבים עם הקמח |
4
בוצע
|
מקציפים את הביצה והסוכר |
5
בוצע
|
מוסיפים את השוקולד המומס לביצה המוקצפת |
6
בוצע
|
מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים היטב |
7
בוצע
|
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת |
8
בוצע
|
משטחים |
9
בוצע
|
אופים בחום בינוני |
10
בוצע
|
ומצננים |
11
בוצע
|
המצרכים למוס |
12
בוצע
|
אבקת הנוגט |
13
בוצע
|
מוסיפים שמן ומערבבים היטב |
14
בוצע
|
בקערה שוברים לקוביות את השוקולד |
15
בוצע
|
מוסיפים את הנוגט והחמאה. ממיסים ומערבבים היטב |
16
בוצע
|
מפרידים את הביצים |
17
בוצע
|
מקציפים את החלבונים עם הסוכר |
18
בוצע
|
מוסיפים את החלמונים אחד אחד |
19
בוצע
|
ומערבבים היטב |
20
בוצע
|
מוסיפים את הקצפת |
21
בוצע
|
ומערבבים בתנועת קיפול |
22
בוצע
|
מניחים שקף בדפנות |
23
בוצע
|
מעבירים את הבלילה לתבנית |
24
בוצע
|
מצפים ומקשטים בטראפלס |
25
בוצע
|
בתאבון |