0 0
עוגת סברינה משגעת רטובה ועסיסית, וכל כך טעימה. כמו של פעם עם ריבת אוכמניות.

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת סברינה מהירה

מאפיינים:
  • חלבי

עוגת סברינה מהירה. קלאסית עסיסית ועשירה כמו של פעם. הקינוח הכי נוסטלגי והכי מתוק.

  • 60
  • סועדים 15
  • קל

רכיבים

  • להכנת העוגה :

  • להכנת הסירופ :

  • להכנת הקרם :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לעוגה

המצרכים לעוגה

2
בוצע

מפרידים שלוש ביצים ומקציפים את החלבונים

מפרידים שלוש ביצים ומקציפים את החלבונים

3
בוצע

מוסיפים חצי כוס סוכר,

מוסיפים חצי כוס סוכר

4
בוצע

מיכל גבינה לבנה, 3 חלמונים

מיכל גבינה לבנה, 3 חלמונים

5
בוצע

2 כפות שמן,

2 כפות שמן,

6
בוצע

מוסיפים 2 כוסות קמח תופח,

מוסיפים 2 כוסות קמח תופח,

7
בוצע

חצי שקית אבקת אפייה, שקית סוכר וניל,

חצי שקית אבקת אפייה, שקית סוכר וניל,

8
בוצע

רבע כפית מלח ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה

רבע כפית מלח ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה

9
בוצע
30

יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל- 160 מעלות לכ- 30 דקות

יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל- 160 מעלות לכ- 30 דקות

10
בוצע

המצרכים לקרם

המצרכים לקרם

11
בוצע

מקציפים 2 מיכלים שמנת מתוקה

מקציפים 2 מיכלים שמנת מתוקה

12
בוצע

מוסיפים שקית פודינג וניל ושתי כפות סוכר

מוסיפים שקית פודינג וניל ושתי כפות סוכר

13
בוצע

ומקציפים עד קבלת קצף יציב

ומקציפים עד קבלת קצף יציב

14
בוצע

מייד עם הוצאת העוגה מהתנור, מרטיבים את העוגה עם כוס מים מהברז

מייד עם הוצאת העוגה מהתנור, מרטיבים את העוגה עם כוס מים מהברז

15
בוצע

מצרכים לסירופ

מצרכים לסירופ

16
בוצע

בסיר קטן מרתיחים: 4\3 כוס סוכר

בסיר קטן מרתיחים: 4\3 כוס סוכר

17
בוצע

כף תמצית רום

כף תמצית רום

18
בוצע

וכוס מים

וכוס מים

19
בוצע

מרתיחים עד שהסוכר נמס

מרתיחים עד שהסוכר נמס

20
בוצע

מחוררים את העוגה עם קיסם עבה

מחוררים את העוגה עם קיסם עבה

21
בוצע

מרטיבים את כל שטח העוגה עם הסירופ החם

מרטיבים את כל שטח העוגה עם הסירופ החם

22
בוצע

מורחים שתי כפות ריבה

מורחים שתי כפות ריבה

23
בוצע

מזלפים את הקרם

מזלפים את הקרם

24
בוצע

מקשטים בדובדבנים ומקררים כמה שעות לפני ההגשה

מקשטים בדובדבנים ומקררים כמה שעות לפני ההגשה

25
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

עוגת סברינה קלאסית, רטובה, עסיסית, רכה ועשירה כמו של פעם.עוגת סברינה מהירה או בשמה השני “עוגת סברינה בלוף”. המתיקות המופלאה עם ריבת אוכמניות והסירופ, שמשאיר את העוגה ספוגה, טעימה ומושלמת! אין ספק שהסברינה זוכה לקינוח הכי נוסטלגי עם הקצפת והדובדבן. מזיכרונות הילדות הכי מתוקים שלנו. סיום מושלם לכל ארוחה,שתגרום לכם לעונג צרוף.

להכנת העוגה :

מפרידים שלוש ביצים,
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר
כאשר הקצף אוורירי מורידים מהירות ומוסיפים: 3 חלמונים, גבינה לבנה, 2 כפות שמן,
לערבב מעט ולהוסיף 2 כוסות קמח תפח, חצי שקית אבקת אפיה, שקית סוכר וניל, ומעט מלח
מערבבים עד לאיחוד ושופכים לתבנית משומנת (תבנית 20*30).
מכניסים לתנור , 30 דקות, בחום 160 מעלות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, מרטיבים מייד עם כוס מים מהברז.
מניחים את העוגה להתקרר.

להכנת הסירופ :

מרתיחים בסיר קטן: כוס מים, 4\3 כוס סוכר, 1 כף רום
עד שהסוכר נמס ומורידים מהגז.
מחוררים עם קיסם, חורים קטנים ויוצקים את סירופ הסוכר על כל שטח העוגה הקרה.
לאחר מכן לצפות את העוגה בשתי כפות ריבה.

להכנת הקרם :

מקציפים במיקסר 2 שמנת מתוקה, שקית פודינג וניל, 2 כפות סוכר
מזליפים את הקרם על העוגה , מקשטים בדובדבנים מסוכרים.
מקררים כמה שעות לפני ההגשה.
תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
להכנת העוגה :
3 (מופרדות) ביצים
1/2 כוס סוכר
מיכל (250 גרם) גבינה לבנה
2 כפות שמן קנולה
2 כוסות קמח תופח
1/2 שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
1/2 כפית מלח
להכנת הסירופ :
כוס מים
3/4 כוס סוכר
כף תמצית רום
להכנת הקרם :
2 מיכלים שמנת מתוקה
אריזה אינסטנט פודינג ניל
2 כפות סוכר

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
סיגל אדם

סימה לוי

מתכון לאושפלו עוף מדהים עם אורז ,בצל גזר
הקודם
אושפולאו עוף בוכרי מסורתי
תבשיל ביתי של אורז ועוף אפויים בתנור ב-10 דקות עבודה
הבא
עוף עם אורז בתנור
מתכון לאושפלו עוף מדהים עם אורז ,בצל גזר
הקודם
אושפולאו עוף בוכרי מסורתי
תבשיל ביתי של אורז ועוף אפויים בתנור ב-10 דקות עבודה
הבא
עוף עם אורז בתנור

הוסף תגובה