רכיבים
-
להכנת העוגה :
-
3 (מופרדות) ביצים
-
1/2 כוס סוכר
-
מיכל (250 גרם) גבינה לבנה
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כוסות קמח תופח
-
1/2 שקית אבקת אפייה
-
שקית סוכר וניל
-
1/2 כפית מלח
-
להכנת הסירופ :
-
כוס מים
-
3/4 כוס סוכר
-
כף תמצית רום
-
להכנת הקרם :
-
2 מיכלים שמנת מתוקה
-
אריזה אינסטנט פודינג ניל
-
2 כפות סוכר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
מפרידים שלוש ביצים ומקציפים את החלבונים |
3
בוצע
|
מוסיפים חצי כוס סוכר, |
4
בוצע
|
מיכל גבינה לבנה, 3 חלמונים |
5
בוצע
|
2 כפות שמן, |
6
בוצע
|
מוסיפים 2 כוסות קמח תופח, |
7
בוצע
|
חצי שקית אבקת אפייה, שקית סוכר וניל, |
8
בוצע
|
רבע כפית מלח ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה |
9
בוצע
30
|
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל- 160 מעלות לכ- 30 דקות |
10
בוצע
|
המצרכים לקרם |
11
בוצע
|
מקציפים 2 מיכלים שמנת מתוקה |
12
בוצע
|
מוסיפים שקית פודינג וניל ושתי כפות סוכר |
13
בוצע
|
ומקציפים עד קבלת קצף יציב |
14
בוצע
|
מייד עם הוצאת העוגה מהתנור, מרטיבים את העוגה עם כוס מים מהברז |
15
בוצע
|
מצרכים לסירופ |
16
בוצע
|
בסיר קטן מרתיחים: 4\3 כוס סוכר |
17
בוצע
|
כף תמצית רום |
18
בוצע
|
וכוס מים |
19
בוצע
|
מרתיחים עד שהסוכר נמס |
20
בוצע
|
מחוררים את העוגה עם קיסם עבה |
21
בוצע
|
מרטיבים את כל שטח העוגה עם הסירופ החם |
22
בוצע
|
מורחים שתי כפות ריבה |
23
בוצע
|
מזלפים את הקרם |
24
בוצע
|
מקשטים בדובדבנים ומקררים כמה שעות לפני ההגשה |
25
בוצע
|
תהנו. |