רכיבים
-
לתחתית :
-
150 גרם ביסקוויטים טחונים
-
2 כפות קקאו
-
1/4 כוס אבקת סוכר
-
100גרם חמאה מומסת
-
למלית :
-
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
-
3/4 כוס סוכר
-
6 ביצים
-
לתערובת שוקולד לבן :
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1/3 כוס שמנת מתוקה
-
1 כף קורנפלור
-
לתערובת שוקולד מריר :
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה
-
1 כפית אבקת קפה נמס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים את הפתיבר לבלנדר |
3
בוצע
|
ממיסים את החמאה, מוסיפים לבלנדר |
4
בוצע
|
ומפוררים |
5
בוצע
|
מעבירים לתבנית מהדקים ומכניסים למקפיא |
6
בוצע
|
מעבירים לקערה את הגבינה, הסוכר |
7
בוצע
|
הביצים |
8
בוצע
|
ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
ומחלקים ל-2 קערות |
10
בוצע
|
מחממים את השמנת |
11
בוצע
|
שוברים את השוקולד |
12
בוצע
|
מוסיפים את השמנת החמה ומערבבים לתערובת אחידה |
13
בוצע
|
שוברים את השוקולד הלבן |
14
בוצע
|
מוסיפים את השמנת החמה ומערבבים לתערובת אחידה |
15
בוצע
|
מוסיפים את תערובת השוקולד המריר לאחת מהקערות ומערבבים |
16
בוצע
|
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן לקערה השניה ומערבבים |
17
בוצע
|
מהתערובת הלבנה מוזגים כוס |
18
בוצע
|
מוסיפים קורנפלור ומערבבים |
19
בוצע
|
מחזירים לתערובת הלבנה ומערבבים |
20
בוצע
|
מכינים למזיגה בקבוק שתייה או כלי אחר |
21
בוצע
|
מוצאים את הבסיס מהמקפיא |
22
בוצע
|
יוצקים מהתערובת הלבנה |
23
בוצע
|
עד שתגיע לדפנות |
24
בוצע
|
מהתערובת החומה במרכז |
25
בוצע
|
שוב עם הלבנה, החומה |
26
בוצע
|
הלבנה והחומה |
27
בוצע
|
מכניסים לתנור תבנית עם מים |
28
בוצע
|
ואת העוגה |
29
בוצע
|
מקררים לחלוטין בחוץ ומעבירים למקרר ל 24 שעות |
30
בוצע
|
בתאבון |