רכיבים
-
6 ביצים
-
1 1/2 כוסות סוכר
-
200 גרם פרג טחון
-
2 כפות שמן
-
100 גרם צימוקים
-
100 גרם אגוזים
-
לציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם מחמאה
-
1 כפית תמצית אפייה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מפרידים את הביצים |
3
בוצע
|
החלבונים |
4
בוצע
|
מקציפים |
5
בוצע
|
כוס וחצי סוכר |
6
בוצע
|
מוסיפים את הסוכר ומקציפים |
7
בוצע
|
עד לקבלת קצפת יציבה |
8
בוצע
|
החלמונים |
9
בוצע
|
מוסיפים 2 כפות שמן |
10
בוצע
|
ואת האגוזים הקצוצים |
11
בוצע
|
ומערבבים |
12
בוצע
|
מוספים את הפרג הטחון לביצים המוקצפות |
13
בוצע
|
ומערבבים |
14
בוצע
|
מאחדים את 2 הבלילות |
15
בוצע
|
ומערבבים היטב |
16
בוצע
|
משמנים תבנית |
17
בוצע
|
מעבירים את הבלילה לתבנית |
18
בוצע
|
מכניסים לתנור |
19
בוצע
|
לחום של 170 מעלות לכשעה |
20
בוצע
|
העוגה מוכנה |
21
בוצע
|
שוברים את השוקולד לקוביות |
22
בוצע
|
מוסיפים את המחמאה |
23
בוצע
|
ותמצית אפייה |
24
בוצע
|
ממיסים במיקרו |
25
בוצע
|
מערבבים היטב |
26
בוצע
|
מצפים את העוגה שהיא חמה מפזרים קוקוס |
27
בוצע
|
בתאבון |