0 0
עוגת קפה עם שוקולד ופקאנים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת קפה עם שוקולד ופקאנים

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת קפה בחושה עם פקאנים שמכינים במהירות.

  • 50
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

  • לעוגה :

  • לתערובת שוקולד :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים

בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים

3
בוצע

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר חום

4
בוצע

1/2 כוס שמן

1/2 כוס שמן

5
בוצע

קורט מלח

קורט מלח

6
בוצע

וטורפים היטב

וטורפים היטב

7
בוצע

3/4 כוס קמח מנופה

3/4 כוס קמח מנופה

8
בוצע

1/2 כוס קוקוס

1/2 כוס קוקוס

9
בוצע

כפית אבקת אפייה וכפית נס קפה

כפית אבקת אפייה וכפית נס קפה

10
בוצע

מערבבים היטב מוסיפים חופן אגוזים ומערבבים

מערבבים היטב מוסיפים חופן אגוזים ומערבבים

11
בוצע

המצרכים לתערובת שוקולד

המצרכים לתערובת שוקולד

12
בוצע

מחממים 1/3 כוס שמנת עם כפית נס קפה

מחממים 1/3 כוס שמנת עם כפית נס קפה

13
בוצע

שהשמנת הגיעה לרתיחה מוסיפים את קוביות שוקולד המריר

שהשמנת הגיעה לרתיחה מוסיפים את קוביות שוקולד המריר

14
בוצע

מערבבים

מערבבים

15
בוצע

מוזגים 1/3 מתערובת העוגה לתערובת השוקולד ומערבבים

מוזגים 1/3 מתערובת העוגה לתערובת השוקולד ומערבבים

16
בוצע

משמנים אינגליש קייק ומוזגים את תערובת העוגה

משמנים אינגליש קייק ומוזגים את תערובת העוגה

17
בוצע

ומעליה את תערובת השוקולד

ומעליה את תערובת השוקולד

18
בוצע

בעזרת קיסם יוצרים דוגמת שיש

בעזרת קיסם יוצרים דוגמת שיש

19
בוצע

לתנור ל 170 מעלות

לתנור ל 170 מעלות

20
בוצע

אופים כ-35 דקות

אופים כ-35 דקות

21
בוצע

מצננים לפחות 30 דקות

מצננים לפחות 30 דקות

22
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

אין כמו עוגת קפה בחושה שמכינים בקלות ובמהירות.שילוב טעמים מעולה של קפה, שוקולד, קוקוס ופקאנים מסוכרים.הטעם מושלם וממכר שכולם יתפעלו ממנה.אידיאלי ליד הנס קפה או התה.

  1. בקערה גדולה שוברים 3 ביצים, מוסיפים סוכר חום, שמן, וקורט מלח. טורפים בעזרת מטרפה ידנית עד שהתערובת אחידה.
  2. מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הנס קפה והקוקוס וממשיכים לטרוף רק עד שהתערובת אחידה.
  3. מוסיפים חופן פקאנים מסוכרים (כ-10 יחידות) ומערבבים עד פיזור באופן אחיד בתערובת.
  4. בקלחת על אש נמוכה מרתיחים שמנת צמחית מוסיפים נס קפה ואת קוביות השוקולד עד להמסה מלאה.
  5. מעבירים שליש מתערובת העוגה אל תוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  6. מוזגים את תערובת העוגה אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת, מעליה את תערובת השוקולד. ובעזרת קיסם יוצרים דוגמת שיש.
  7. מחממים תנור ל-170 מעלות .
  8. אופים את העוגה במשך כ- 35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם יבש.
  9. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  10. ומגישים.

רכיבים

מספר סועדים
לעוגה :
2/3 כוס קמח
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס קוקוס
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית נס קפה
1/2 כוס שמן קנולה
3 ביצים
קורט מלח
לתערובת שוקולד :
100 גרם שוקולד מריר
1/3 כוס שמנת צמחית
1 כפית נס קפה

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

סלט בורגול טבעוני ועדשים שחורות מנה בריאה ומזינה.
הקודם
סלט בורגול ועדשים שחורות
מתכון ללזניה בשר וחצילים
הבא
לזניה בשר וחצילים
סלט בורגול טבעוני ועדשים שחורות מנה בריאה ומזינה.
הקודם
סלט בורגול ועדשים שחורות
מתכון ללזניה בשר וחצילים
הבא
לזניה בשר וחצילים

הוסף תגובה