רכיבים
-
לעוגה :
-
2/3 כוס קמח
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1/2 כוס קוקוס
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית נס קפה
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים
-
קורט מלח
-
לתערובת שוקולד :
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/3 כוס שמנת צמחית
-
1 כפית נס קפה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים |
3
בוצע
|
1/2 כוס סוכר חום |
4
בוצע
|
1/2 כוס שמן |
5
בוצע
|
קורט מלח |
6
בוצע
|
וטורפים היטב |
7
בוצע
|
3/4 כוס קמח מנופה |
8
בוצע
|
1/2 כוס קוקוס |
9
בוצע
|
כפית אבקת אפייה וכפית נס קפה |
10
בוצע
|
מערבבים היטב מוסיפים חופן אגוזים ומערבבים |
11
בוצע
|
המצרכים לתערובת שוקולד |
12
בוצע
|
מחממים 1/3 כוס שמנת עם כפית נס קפה |
13
בוצע
|
שהשמנת הגיעה לרתיחה מוסיפים את קוביות שוקולד המריר |
14
בוצע
|
מערבבים |
15
בוצע
|
מוזגים 1/3 מתערובת העוגה לתערובת השוקולד ומערבבים |
16
בוצע
|
משמנים אינגליש קייק ומוזגים את תערובת העוגה |
17
בוצע
|
ומעליה את תערובת השוקולד |
18
בוצע
|
בעזרת קיסם יוצרים דוגמת שיש |
19
בוצע
|
לתנור ל 170 מעלות |
20
בוצע
|
אופים כ-35 דקות |
21
בוצע
|
מצננים לפחות 30 דקות |
22
בוצע
|
ומגישים |