רכיבים
-
המצרכים לבצק :
-
2 כוסות אגוזי מלך
-
6 ביצים
-
1 אבקת אפייה
-
1 כוס סוכר
-
כפית תמצית וניל
-
המצרכים לקרם חום :
-
חבילת פודינג שוקולד אינסטנט
-
מיכל שמנת מתוקה
-
כוס חלב
-
1/4 כוס ליקר שוקולד
-
כפית (מומס בכפית מים) נס קפה
-
המצרכים לקרם לבן :
-
חבילה פודינג וניל אינסטנט
-
מיכל שמנת מתוקה
-
כוס חלב
-
שרי ברנדי לפי הטעם
שלבי הכנה
1
בוצע
|
טוחנים את האגוזים |
2
בוצע
|
מפרידים את הביצים ב 2 קעריות |
3
בוצע
|
מקציפים את החלמונים |
4
בוצע
|
ומוסיפים :סוכר, אבקת אפייה, אגוזים טחונים ווניל |
5
בוצע
|
מקציפים בנפרד את החלבונים |
6
בוצע
|
מוסיפים את הקציפה לתערובת |
7
בוצע
|
ומקפלים בעדינות |
8
בוצע
|
מוזגים את הבלילה ל 2 תבניות משומנות עם נייר אפייה |
9
בוצע
|
אופים בתנור עד השחמה ומניחים בצד |
10
בוצע
|
מכינים את הקרם החום |
11
בוצע
|
מרטיבים את העוגה עם רבע כוס ברנדי,כפית סוכר ומים |
12
בוצע
|
מורחים את הקרם על בסיס העוגה |
13
בוצע
|
מניחים את הבסיס |
14
בוצע
|
מכינים את הקרם הלבן |
15
בוצע
|
ומצפים |
16
בוצע
|
בתאבון |