רכיבים
-
המרכיבים לבסיס העוגה :
-
5 ביצים
-
כוס סוכר
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 פודינג שוקולד אינסטנט
-
המרכיבים לקרם :
-
2 מיכלים שמנת צמחית
-
2 כפות סוכר
-
1 אינסטנט פודינג ניל
-
המרכיבים לציפוי :
-
1/2 מיכל שמנת צמחית
-
100 ג' שוקולד מריר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המרכיבים לבסיס הקרמבו |
2
בוצע
|
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים |
3
בוצע
|
מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר |
4
בוצע
|
עד קבלת קצפת תפוחה |
5
בוצע
|
מורידים מהמיקסר ומוסיפים את החלמונים, |
6
בוצע
|
אבקת האפייה ופודינג שוקולד |
7
בוצע
|
ומערבבים היטב |
8
בוצע
|
מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת |
9
בוצע
20
|
ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות ל-20 דקות |
10
בוצע
|
ברגע שיוצא מהתנור מקררים |
11
בוצע
|
המרכיבים לקרם הלבן |
12
בוצע
|
מקצפים שמנת מתוקה,סוכר ופודינג וניל |
13
בוצע
|
עד שמתקבלת קצפת אחידה |
14
בוצע
|
מורחים על העוגה (נעזרים בשקף) ומכניסים לשעה למקרר |
15
בוצע
|
ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרו עד קבלת קרם חלק |
16
בוצע
|
יוצקים על העוגה הקרה |
17
בוצע
|
מומלץ להגיש לאחר לילה במקרר |