0 0
עוגת קרמבו ללא גלוטן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת קרמבו ללא גלוטן

מאפיינים:
  • פרווה

עוגת קרמבו - העוגה המושלמת לפסח !

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • המרכיבים לבסיס העוגה :

  • המרכיבים לקרם :

  • המרכיבים לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המרכיבים לבסיס הקרמבו

המרכיבים לבסיס הקרמבו

2
בוצע

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים

3
בוצע

מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר

מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר

4
בוצע

עד קבלת קצפת תפוחה

עד קבלת קצפת תפוחה

5
בוצע

מורידים מהמיקסר ומוסיפים את החלמונים,

מורידים מהמיקסר ומוסיפים את החלמונים,

6
בוצע

אבקת האפייה ופודינג שוקולד

אבקת האפייה ופודינג שוקולד

7
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

8
בוצע

מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת

מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת

9
בוצע
20

ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות ל-20 דקות

ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות ל-20 דקות

10
בוצע

ברגע שיוצא מהתנור מקררים

ברגע שיוצא מהתנור מקררים

11
בוצע

המרכיבים לקרם הלבן

המרכיבים לקרם הלבן

12
בוצע

מקצפים שמנת מתוקה,סוכר ופודינג וניל

מקצפים שמנת מתוקה,סוכר ופודינג וניל

13
בוצע

עד שמתקבלת קצפת אחידה

עד שמתקבלת קצפת אחידה

14
בוצע

מורחים על העוגה (נעזרים בשקף) ומכניסים לשעה למקרר

מורחים על העוגה (נעזרים בשקף) ומכניסים לשעה למקרר

15
בוצע

ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרו עד קבלת קרם חלק

ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרו עד קבלת קרם חלק

16
בוצע

יוצקים על העוגה הקרה

יוצקים על העוגה הקרה

17
בוצע

מומלץ להגיש לאחר לילה במקרר

מומלץ להגיש לאחר לילה במקרר

הוראות הכנה

שתף

איך להכין עוגת קרמבו?
מתכון מעולה,קל וטעים לעוגת קרמבו פרווה, כשרה לפסח וללא גלוטן.
עוגה מושלמת לפסח.
3 שכבות של עונג.
עוגה שקוצרת מחמאות ללא סוף.

אופן הכנת הבסיס :

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל קצף תפוח, מורידים מהמיקסר ומוסיפים פנימה את החלמונים, את אבקת האפייה ואת האינסטנט פודינג שוקולד.
משמנים תבנית עגולה –אופים ב- 180 מעלות כ-20 דקות.
מניחים את הבסיס כדי שיתקרר.

אופן הכנת המילוי :

מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד שמתקבל קצף יציב.
מורחים על הבסיס ומכניסים למקרר לשעה.

אופן הכנת הציפוי :

שוברים שוקולד מריר לקוביות, מוסיפים שמנת מתוקה, מחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות, בין פעמיים לשלוש עד שמתקבל קרם מבריק וחלק.
יוצקים על העוגה הקרה.
מומלץ להגיש לאחר לילה במקרר.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
המרכיבים לבסיס העוגה :
5 ביצים
כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
1 פודינג שוקולד אינסטנט
המרכיבים לקרם :
2 מיכלים שמנת צמחית
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג ניל
המרכיבים לציפוי :
1/2 מיכל שמנת צמחית
100 ג' שוקולד מריר

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

באמת עוגה מעולה וכל כך מזכירה קרמבו

קניידלך ומרק קניידלך עשיר וטעים לפסח
הקודם
קניידלך
צה ברייט או בריי המאמצה ברייט או בריי המאכל האהוב והמוכר ביותר של ימי חג הפסחכל האהוב והמוכר ביותר של ימי חג הפסח
הבא
מצה ברייט קלאסי
קניידלך ומרק קניידלך עשיר וטעים לפסח
הקודם
קניידלך
צה ברייט או בריי המאמצה ברייט או בריי המאכל האהוב והמוכר ביותר של ימי חג הפסחכל האהוב והמוכר ביותר של ימי חג הפסח
הבא
מצה ברייט קלאסי

הוסף תגובה