רכיבים
-
4 ביצים
-
4 קופסאות (130 גרם על אחת) רסק תפוחים
-
כוס (200 גרם) סוכר
-
1/2 כוס (120 מ"ל) שמן קנולה
-
כוס (140 גרם) קמח תופח
-
כפית קינמון טחון
-
2 יח' תפוח עץ
-
לציפוי :
-
2 כפות שבבי שקדים
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
כפית סוכר חום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
להעביר לקערה 4 ביצים וכוס סוכר |
3
בוצע
|
ולטרוף היטב |
4
בוצע
|
להוסיף את רסק התפוחים |
5
בוצע
|
1/2 כוס שמן |
6
בוצע
|
כוס קמח תופח |
7
בוצע
|
כפית קינמון |
8
בוצע
|
ולערבב היטב |
9
בוצע
|
לקלוף את התפוחים ולפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ |
10
בוצע
|
לשמן את התבניות |
11
בוצע
|
לפזר סוכר חום |
12
בוצע
|
להניח את פרוסות התפוחים |
13
בוצע
|
לשפוך את הבלילה מעל |
14
בוצע
|
לערבב בקערה שבבי שקד, קינמון |
15
בוצע
|
וסוכר חום |
16
בוצע
|
ולפזר מעל הבלילה |
17
בוצע
|
להכניס לתור שחומם ל-180 מעלות ל-40 דקות |
18
בוצע
|
תהנו. |