רכיבים
-
להכנת העוגה :
-
1/2 1 כוס (200 ג') קמח לבן
-
3/4 כוס סוכר
-
1 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס מים
-
3 ביצים
-
1 אבקת אפייה
-
3 כפות אבקת קקאו
-
3 כפות שוקולית
-
להכנת הקרם :
-
100 ג' שוקולד מריר
-
1/2 מיכל שמנת צמחית
-
לציפוי :
-
אגוזי מלך
-
סוכריות צבעוניות
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
מאסטר סלייסר עם אביזר ההקצפה והעירבול. עבודה בכמה שניות! |
3
בוצע
|
מעבירים למאסטר סלייסר כוס שמן |
4
בוצע
|
כוס מים |
5
בוצע
|
3 ביצים |
6
בוצע
|
כוס סוכר |
7
בוצע
|
3 כפות שוקולית |
8
בוצע
|
3 כפות קקאו |
9
בוצע
|
אבקת אפייה |
10
בוצע
|
סוגרים את המאסטר סלייסר ומערבבים במס' שניות |
11
בוצע
|
מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב |
12
בוצע
|
משמנים קערה למיקרו ומניחים נייר אפייה |
13
בוצע
|
מעבירים את הבלילה לקערה |
14
בוצע
8:30
|
ואופים במיקרו עם מכסה סגור 8:30 דקות |
15
בוצע
|
מוציאים, ממתינים שיתקרר והופכים על מגש |
16
בוצע
|
מסירים את נייר האפייה |
17
בוצע
|
המצרכים להכנת ציפוי השוקולד |
18
בוצע
|
שוברים את קוביות השוקולד בקערה מוסיפים את השמנת הצמחית ומכניסים למיקרו |
19
בוצע
|
מחוררים את העוגה בעזרת ידית כף עץ |
20
בוצע
|
יוצקים מהשוקולד המומס ומצפים היטב |
21
בוצע
|
מצפים כיד הדמיון ומגישים |