רכיבים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1/2 מיכל שמנת חמוצה
-
1/2 כוס שמן
-
1 כוס סוכר
-
4 ביציםגדולות
-
כוס ורבע קמח
-
1 כפית אבקת אפיה
-
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד לבן |
2
בוצע
|
מוסיפים את השמנת ותמצית הוניל ומערבבים לתערובת אחידה |
3
בוצע
|
מערבלים במהירות בינונית את השמן והסוכר כ 3 דקות |
4
בוצע
|
מוסיפים את הביצים קרם השוקולד הקמח ואבקת אפיה ומערבלים עד קבלת מרקם אחיד |
5
בוצע
|
קוצצים שוקולד מריר |
6
בוצע
|
מוסיפים לתערובת ומכניסים לתנור ל 170 מעלות |
7
בוצע
|
בתאבון |