רכיבים
-
המרכיבים לעוגה :
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/4 כוס חלב
-
1 כפית קפה נמס
-
5 ביצים
-
1/2 כוס סוכר
-
המרכיבים לקרם :
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 מיכל שמנת מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מעבירים לקערה את השוקולד המריר,החלב ואבקת נס קפה |
3
בוצע
|
ממיסים במיקרו |
4
בוצע
|
מפרידים ביצים |
5
בוצע
|
מוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבוב לשוקולד המומס |
6
בוצע
|
מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה |
7
בוצע
|
עד קבלת קצפת אחידה |
8
בוצע
|
מעבירים 1/3 מכמות הקצפת לשוקולד המומס |
9
בוצע
|
מקפלים |
10
בוצע
|
מוסיפים ליתרת הקצפת |
11
בוצע
|
מקפלים שוב |
12
בוצע
|
מוזגים לתבנית 24 עגולה |
13
בוצע
20
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות |
14
בוצע
|
מצננים במקרר כ-4 שעות ומצפים בקרם שוקולד. |
One Comment הסתר הערות
מעולה!! לא יאמן שככה יוצאת בלי קמח. הייתי מוסיפה לקצף ביצים עוד חצי כוס סוכר.
יופי של אתר👌