רכיבים
-
4 ביצים
-
3/4 כוס 180 מ"ל שמן קנולה
-
1 כוס קמח
-
1 כוס 240 מ"ל מים רותחים
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 כוס 200 גרם סוכר
-
2 כפות אבקת קקאו
-
4 כפות אבקת שוקולית
-
לציפוי שוקולד
-
שוקולד מריר
-
שמנת מתוקה
-
קוקוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שוברים 4 ביצים בקערה עמוקה |
3
בוצע
|
מוסיפים את הסוכר |
4
בוצע
|
ומערבבים היטב |
5
בוצע
|
מוסיפים שמן |
6
בוצע
|
מוסיפים מים רותחים |
7
בוצע
|
מוסיפים קמח |
8
בוצע
|
אבקת אפייה |
9
בוצע
|
ומערבבים שלא יהיו גושים |
10
בוצע
|
2 כפות קקאו |
11
בוצע
|
4 כפות שוקולית |
12
בוצע
|
מערבבים |
13
בוצע
|
משמנים 2 תבניות של אינגליש קיק |
14
בוצע
|
ומוזגים לתוכן |
15
בוצע
|
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות |
16
בוצע
|
אחרי 40 דקות |
17
בוצע
|
המצרכים לציפוי : שמנת מתוקה ושוקולד מריר |
18
בוצע
|
שוברים את השוקולד בקערה מוסיפים 1/3 מיכל של שמנת מתוקה וממסים במיקרוגל |
19
בוצע
|
שופכים את הקרם שוקולד על העוגות |
20
בוצע
|
ניתן לקשט בקוקוס / בסוכריות צבעוניות |
21
בוצע
|
בתאבון |
6 Comments הסתר הערות
3 אבקת אפייה הכוונה 3 כפיות?
2 שקיות אבקת אפייה
האם אופים בתוכנית טורבו או חום עליון תחתון?
טורבו
נראה לי מוגזם ויעשהנטעם לוואי שתי שקיות אבקת אםיה לכוס אחת של קמח
זה סוד המתכון!
ולא יהיה טעם לוואי.