רכיבים
-
4 ביצים
-
3/4 כוס 180 מ"ל שמן קנולה
-
1 כוס קמח
-
1 כוס 240 מ"ל מים רותחים
-
3 אבקת אפייה
-
1 כוס 200 גרם סוכר
-
2 כפות אבקת קקאו
-
4 כפות אבקת שוקולית
-
לציפוי שוקולד
-
שוקולד מריר
-
שמנת מתוקה
-
קוקוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שוברים 4 ביצים בקערה עמוקה |
3
בוצע
|
מוסיפים את הסוכר |
4
בוצע
|
ומערבבים היטב |
5
בוצע
|
מוסיפים שמן |
6
בוצע
|
מוסיפים מים רותחים |
7
בוצע
|
מוסיפים קמח |
8
בוצע
|
אבקת אפייה |
9
בוצע
|
ומערבבים שלא יהיו גושים |
10
בוצע
|
2 כפות קקאו |
11
בוצע
|
4 כפות שוקולית |
12
בוצע
|
מערבבים |
13
בוצע
|
משמנים 2 תבניות של אינגליש קיק |
14
בוצע
|
ומוזגים לתוכן |
15
בוצע
|
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות |
16
בוצע
|
אחרי 40 דקות |
17
בוצע
|
המצרכים לציפוי : שמנת מתוקה ושוקולד מריר |
18
בוצע
|
שוברים את השוקולד בקערה מוסיפים 1/3 מיכל של שמנת מתוקה וממסים במיקרוגל |
19
בוצע
|
שופכים את הקרם שוקולד על העוגות |
20
בוצע
|
ניתן לקשט בקוקוס / בסוכריות צבעוניות |
21
בוצע
|
בתאבון |