רכיבים
-
לעוגה :
-
2 ביצים
-
1/2 כוס סוכר
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 שקית אבקת אפייה
-
1 כוס קמח לבן
-
1 גביע שמנת חמוצה
-
1/4 כפית מלח
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
שיוש שוקולד :
-
100 גרם שוקולד מריר
-
4 כפות שמנת מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
לשבור 2 ביצים בקערת המיקסר |
3
בוצע
3
|
מקציפים במהירות גבוהה 3 דקות עם הסוכר |
4
בוצע
|
מנמיכים מהירות ומוסיפים שמן בהדרגה |
5
בוצע
|
מוסיפים את השמנת |
6
בוצע
|
ותמצית הוניל |
7
בוצע
|
קמח |
8
בוצע
|
אבקת אפיה ומלח |
9
בוצע
|
לשים עוד חצי דקה ומסיימים עם הלקקן |
10
בוצע
|
המצרכים לשיוש שוקולד |
11
בוצע
|
שוברים את השוקולד, מוסיפים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל |
12
בוצע
|
מוציאים ומערבבים היטב למרקם מבריק |
13
בוצע
|
מניחים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק |
14
בוצע
|
מוזגים את תכולת המיקסר לתבנית |
15
בוצע
|
יוצקים עם כף תלוליות של תערובת השוקולד |
16
בוצע
|
בעזרת כף יוצרים תנועת עירבול |
17
בוצע
|
בצורה כזו |
18
בוצע
30
|
ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-35 דקות. |
19
בוצע
|
עד שקיסם יוצא יבש |
20
בוצע
|
ומגישים. |