רכיבים
-
בלילת עוגת שיש
-
4 ביציםגודל L
-
300 גרם סוכר
-
2 שקיות סוכר וניל
-
כוס שמן קנולה
-
כוס מיץ תפוזים
-
1/2 כוס מים
-
350 גרם קמח
-
שקית אבקת אפייה
-
תערובת שוקולד
-
100 גרם שוקולד מריר
-
כף שמן קנולה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר וכף שמן |
3
בוצע
|
מקציפים בקערה את הביצים |
4
בוצע
|
הסוכר ואבקת הסוכר לבלילה במרקם מוס |
5
בוצע
|
מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה |
6
בוצע
|
ובאותו האופן את המים ומיץ התפוזים |
7
בוצע
|
מוסיפים לתערובת בהדרגה את הקמח ואבקת האפייה |
8
בוצע
|
ומקציפים לאט |
9
בוצע
|
עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים |
10
בוצע
|
מעבירים לתבנית משומנת |
11
בוצע
|
יוצקים מעל את השוקולד המריר שהמסנו |
12
בוצע
|
בעזרת סכין מערבבים קלות לצורת שיש |
13
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לכ-50 דקות |
14
בוצע
|
בתאבון |