0 0
עוגת שיש מהירה ומוצלחת

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שיש מהירה ומוצלחת

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת שיש מוצלחת ב-10 דקות הכנה

  • 60
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • בלילת עוגת שיש

  • תערובת שוקולד

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

ממיסים במיקרו את השוקולד המריר וכף שמן

ממיסים במיקרו את השוקולד המריר וכף שמן

3
בוצע

מקציפים בקערה את הביצים

מקציפים בקערה את הביצים

4
בוצע

הסוכר ואבקת הסוכר לבלילה במרקם מוס

הסוכר ואבקת הסוכר לבלילה במרקם מוס

5
בוצע

מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה

מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה

6
בוצע

ובאותו האופן את המים ומיץ התפוזים

ובאותו האופן את המים ומיץ התפוזים

7
בוצע

מוסיפים לתערובת בהדרגה את הקמח ואבקת האפייה

מוסיפים לתערובת בהדרגה את הקמח ואבקת האפייה

8
בוצע

ומקציפים לאט

ומקציפים לאט

9
בוצע

עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים

עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים

10
בוצע

מעבירים לתבנית משומנת

מעבירים לתבנית משומנת

11
בוצע

יוצקים מעל את השוקולד המריר שהמסנו

יוצקים מעל את השוקולד המריר שהמסנו

12
בוצע

בעזרת סכין מערבבים קלות לצורת שיש

בעזרת סכין מערבבים קלות לצורת שיש

13
בוצע

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לכ-50 דקות

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לכ-50 דקות

14
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מצולמת בתמונות שלב אחר שלב של טוהר חודידה לעוגת שיש מהירה, מוצלחת ומושלמת. 10 דקות הכנה ולהכניס לתנור.עוגה שמתאימה במיוחד לאורחים שמפתיעים.

ממיסים שוקולד בקערה עם כף שמן במיקרו עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה .
מכינים את בלילת העוגה, מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערה נוספת מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל לתערובת בהירה וסמיכה במרקם של מוס מוסיפים שמן ,תוך כדי הקצפה.
מוסיפים באותו אופן לקערה מיץ תפוזים ומים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים לאט לתערובת חלקה.
מעבירים את נתערובת לתבנית משומנת.
יוצקים מעל את השוקולד המומס ובעזרת סכין מערבבים ליצירת מראה של שיש.
אופים 55-50 דקות, בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
מצננים ומחלצים מהתבנית.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לפני ההגשה..

רכיבים

מספר סועדים
בלילת עוגת שיש
4 ביצים גודל L
300 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מים
350 גרם קמח
שקית אבקת אפייה
תערובת שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
כף שמן קנולה

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

סלט בטטה ועדשים שחורות
הקודם
סלט בטטה ועדשים שחורות
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הבא
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
סלט בטטה ועדשים שחורות
הקודם
סלט בטטה ועדשים שחורות
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הבא
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות

הוסף תגובה