רכיבים
-
להכנת העוגה :
-
1/2 1 כוס (200 ג') קמח תופח
-
כוס סוכר
-
1 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס מיץ תפוזים
-
3 ביצים
-
חבילת אינסטנט פודינג ניל
-
2 כפות אבקת קקאו
-
להכנת הגנאש :
-
50 ג' שוקולד מריר
-
3 כפות שמנת צמחית
-
לציפוי :
-
קוקוס
-
אגוזי מלך
-
סוכריות צבעוניות
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
מאסטר סלייסר עם אביזר ההקצפה והעירבול. עבודה בכמה שניות! |
3
בוצע
|
מעבירים למאסטר סלייסר כוס שמן ו-3/4 כוס מיץ תפוזים |
4
בוצע
|
3 ביצים |
5
בוצע
|
כוס סוכר |
6
בוצע
|
חבילת פודינג וניל |
7
בוצע
|
ומערבלים בסלייסר |
8
בוצע
|
מוסיפים את הקמח תופח וממשיכים לערבל |
9
בוצע
|
מעבירים 2/3 מהבלילה לקערה משומנת שמתאימה למיקרוגל |
10
בוצע
|
מוסיפים לבלילה שנותרה 2 כפות קקאו |
11
בוצע
|
ומערבלים היטב |
12
בוצע
|
יוצקים במספר מקומות |
13
בוצע
8:30
|
בעזרת קיסם יוצרים את דוגמת "השיש" |
14
בוצע
|
אופים עם מכסה כ-8:30 דקות |
15
בוצע
|
לאחר האפייה |
16
בוצע
|
מכניסים לקערה שוקולד מריר ושמנת ומעבירים למיקרוגל להמסה |
17
בוצע
|
יוצקים את הגנאש על העוגה |
18
בוצע
|
מצפים הכל או חלקי |
19
בוצע
|
מקשטים ומגישים |