רכיבים
-
המצרכים לבצק :
-
6 כוסות קמח לבן
-
150 גרם חמאהרכה
-
1/4 כוס סילאן
-
1/2 כוס סוכר
-
3 ביצים
-
כוס חלב
-
כפית מלח
-
כף גדושה שמרים יבשים
-
המצרכים למלית :
-
3/4 גביע ממרח תמרים
-
1/4 כוס ליקר שוקולד
-
1/3 כוס סילאן
-
1 כוס שקדים טחונים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מעברים את הקמח למיקסר ויוצרים גומה |
2
בוצע
|
מוסיפים לגומה את השמרים, החלב והסוכר |
3
בוצע
|
וממתינים שהשמרים יתססו |
4
בוצע
|
מוסיפים את הביצים, החמאה |
5
בוצע
|
הסילאן והמלח בצד הקערה |
6
בוצע
|
ומערבלים עד קבלת בצק אחיד |
7
בוצע
|
מחלקים לחצי, מעבירים למשטח ופותחים |
8
בוצע
|
מורחים מרגרינה וממרח תמרים |
9
בוצע
|
מערבבים בקערה ליקר שוקולד, סילאן ושקדים טחונים |
10
בוצע
|
ומורחים על ממרח התמרים |
11
בוצע
|
מגלגלים לרולדה |
12
בוצע
|
חותכים למקטעים של 8 ס''מ |
13
בוצע
|
ומניחים בתבנית משומנת מהמרכז |
14
בוצע
|
מתפיחים לחצי שעה נוספת ומכניסים לתנור ל 200 מעלות עד השחמה |
15
בוצע
|
ניתן למרוח מעל חלב עם מעט סוכר |
16
בוצע
|
העוגה פרוסה |