0 0

עוגת שמרים במילוי תמרים

עוגת שמרים מוצלחת ועשירה בטעמים בניחוח מטורף.

  • 180
  • סועדים 8
  • בינוני

רכיבים

  • המצרכים לבצק :

  • המצרכים למלית :

שלבי הכנה

1
בוצע

מעברים את הקמח למיקסר ויוצרים גומה

מעברים את הקמח למיקסר ויוצרים גומה

2
בוצע

מוסיפים לגומה את השמרים, החלב והסוכר

מוסיפים לגומה את השמרים, החלב והסוכר

3
בוצע

וממתינים שהשמרים יתססו

וממתינים שהשמרים יתססו

4
בוצע

מוסיפים את הביצים, החמאה

מוסיפים את הביצים, החמאה

5
בוצע

הסילאן והמלח בצד הקערה

הסילאן והמלח בצד הקערה

6
בוצע

ומערבלים עד קבלת בצק אחיד

ומערבלים עד קבלת בצק אחיד

7
בוצע

מחלקים לחצי, מעבירים למשטח ופותחים

מחלקים לחצי, מעבירים למשטח ופותחים

8
בוצע

מורחים מרגרינה וממרח תמרים

מורחים מרגרינה וממרח תמרים

9
בוצע

מערבבים בקערה ליקר שוקולד, סילאן ושקדים טחונים

מערבבים בקערה ליקר שוקולד, סילאן ושקדים טחונים

10
בוצע

ומורחים על ממרח התמרים

ומורחים על ממרח התמרים

11
בוצע

מגלגלים לרולדה

מגלגלים לרולדה

12
בוצע

חותכים למקטעים של 8 ס''מ

חותכים למקטעים של 8 ס''מ

13
בוצע

ומניחים בתבנית משומנת מהמרכז

ומניחים בתבנית משומנת מהמרכז

14
בוצע

מתפיחים לחצי שעה נוספת ומכניסים לתנור ל 200 מעלות עד השחמה

מתפיחים לחצי שעה נוספת ומכניסים
לתנור ל 200 מעלות עד השחמה

15
בוצע

ניתן למרוח מעל חלב עם מעט סוכר

ניתן למרוח מעל חלב עם מעט סוכר

16
בוצע

העוגה פרוסה

העוגה פרוסה

הוראות הכנה

שתף

עוגת שמרים במילוי ממרח תמרים, ליקר שוקולד ושקדים טחונים. מילוי טעים וממכר של פוקסי 99. פשוט עוגה מפנקת וחלבית שמפיצה ניחוח מטורף הכל הבית.

שופכים את הקמח לקערת המיקסר
יוצרים גומה במרכז שופכים את השמרים , החלב (מחומם מעט),הסוכר
ומערבבים עם מעט מהקמח .
משאירים ל1/4 שעה לתסוס.
מוסיים את הסילאן, החמאה ובפינת הקמח את המלח.
מפעילים את המיקסר עד קבלת בצק רך ולא דביק במידת הצורך מוסיף קמח.
מעבירים את הבצק לקערה מכוסה להתפחה כשעתיים.
לשים שוב ומחלקים את הבצק לחצי.
פותחים את הבצק על משטח מורחים מרגרינה בשכבה דקה ומעליה את ממרח התמרים.
בקערה מערבבים את ליקר השוקולד,הסילאן והשקדים ומורחים מעל ממרח התמרים.
מגלגלים לרולדה וחותכים למקטעים של 8 ס”מ.
משמנים תבנית 24 במרגרינה.
ומניחים מהמרכז כשהחיתוך כלפי מעלה ואת כל השאר מסביב (כמו חמנייה).
מעבירים להתפחה נוספת של חצי שעה.
מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות עד להשחמת העוגה.
ביציאה מהתנור ניתן למרוח מעל מס’ כפות חלב מעורבבות עם כף סוכר.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
המצרכים לבצק :
6 כוסות קמח לבן
150 גרם חמאה רכה
1/4 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
כוס חלב
כפית מלח
כף גדושה שמרים יבשים
המצרכים למלית :
3/4 גביע ממרח תמרים
1/4 כוס ליקר שוקולד
1/3 כוס סילאן
1 כוס שקדים טחונים

פוקסי 99

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
רן בראון

פשוט מעולה.

רן בראון

רולדת תמרים
הקודם
רולדת תמרים קרין גורן
עוגיות טחינה
הבא
עוגיות טחינה
רולדת תמרים
הקודם
רולדת תמרים קרין גורן
עוגיות טחינה
הבא
עוגיות טחינה

הוסף תגובה