0 0
עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת שמרים אוכמניות קוקוס, טעמים וצבעים מטורפים.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • לבצק :

  • למילוי :

  • לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

3
בוצע

שמרים יבשים, מלח

שמרים יבשים, מלח

4
בוצע

לערבל

לערבל

5
בוצע

להוסיף דבש, חלמונים

להוסיף דבש, חלמונים

6
בוצע

שמן

שמן

7
בוצע

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

8
בוצע

עד קבלת בצק חלק

עד קבלת בצק חלק

9
בוצע

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה

10
בוצע

לאחר התפחה: מעבירים למשטח מקומח

לאחר התפחה: מעבירים למשטח מקומח

11
בוצע

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

12
בוצע

מלית אוכמניות

מלית אוכמניות

13
בוצע

מורחים את מלית האוכמניות ומפזרים קוקוס

מורחים את מלית האוכמניות ומפזרים קוקוס

14
בוצע

מגלגלים לרולדה

מגלגלים לרולדה

15
בוצע

חוצים ל-2 ומסובבים את 2 החצאים אחד מתחת לשני

חוצים ל-2 ומסובבים את 2 החצאים אחד מתחת לשני

16
בוצע
40

מעבירים לתבנית משומנת, מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

מעבירים לתבנית משומנת, מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

17
בוצע

לאחר התפחה

לאחר התפחה

18
בוצע

מברישים בביצה טרופה

מברישים בביצה טרופה

19
בוצע
30

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

20
בוצע

תהנו

תהנו

הוראות הכנה

שתף

עוגת שמרים אוכמניות וקוקוס, אחד השילובים המוצלחים ביותר לעוגת שמרים. טעם מיוחד, צבעים מדהימים, קלה להכנה בשילוב בצק עננים אוורירי ונימוח בפה.אחד הבצקים המעולים ביותר להכנת בצק שמרים. ניתן למלא בכל מילוי אהוב.

מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק.

להכניס לקערת המיקסר: קמח,סוכר,שמרים ומלח ולערבל.
להוסיף : דבש, חלמונים, שמן ומים ולערבל כ-10 דקות לבצק חלק.
לשמן קערה, להניח את הבצק, לכסות עם ניילון ניצמד ומגבת ולהעביר למקום חמים להתפחה.

לאחר התפחה:
לחלק את הבצק ל-2 כדורים, לרדד כל כדור למלבן בעובי של כ-3 מ”מ.
למרוח את מלית אוכמניות על הבצק.
לגלגל לרולדה, לחתוך לחצי לאורך ולסובב את 2 החצאים אחד מתחת לשני.
להעביר לתבניות אינגליש קייק משומנות.
לכסות במגבת ולהתפיח במקום חמים כ-40 דקות.
להבריש את העוגות בביצה טרופה.
לאפות בחום של 160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה.

תהנו.

לחצו כאן
לסדנאות מצולמות נוספות למתכוני עוגות שמרים נפלאות,ריחניות וממכרות

רכיבים

מספר סועדים
לבצק :
550 ג' (חצי ק"ג +5 כפות) קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמון
חצי כוס שמן קנולה
3/4 כוס מים פושרים
למילוי :
מיכל מלית אוכמניות
כוס קוקוס
לציפוי :
1 ביצה

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

פשטידת כרישה,פרסה,לוף
הקודם
פשטידת כרישה
עוגת שמרים במילוי תפוחים וקינמון. שילוב נהדר וטעים של בצק שמרים רך ועשיר ומלית מתוקה של תפוחים בקינמון
הבא
עוגת שמרים במלית תפוחים קינמון
פשטידת כרישה,פרסה,לוף
הקודם
פשטידת כרישה
עוגת שמרים במילוי תפוחים וקינמון. שילוב נהדר וטעים של בצק שמרים רך ועשיר ומלית מתוקה של תפוחים בקינמון
הבא
עוגת שמרים במלית תפוחים קינמון

הוסף תגובה