0 0
עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים פרווה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים פרווה

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת שמרים במילוי שוקולדי ואגוזים ממכר וטעים.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • לבצק :

  • למילוי :

  • לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

3
בוצע

שמרים יבשים, מלח

שמרים יבשים, מלח

4
בוצע

לערבל

לערבל

5
בוצע

להוסיף דבש, חלמונים

להוסיף דבש, חלמונים

6
בוצע

שמן

שמן

7
בוצע

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

8
בוצע

עד קבלת בצק חלק

עד קבלת בצק חלק

9
בוצע

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומכניסים למקרר ללילה

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומכניסים למקרר ללילה

10
בוצע

למחרת: מעבירים למשטח מקומח

למחרת: מעבירים למשטח מקומח

11
בוצע

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

12
בוצע

ממרח שוקולד פרווה

ממרח שוקולד פרווה

13
בוצע

מורחים את השוקולד ומפזרים אגוזי מלח קצוצים

מורחים את השוקולד ומפזרים אגוזי מלח קצוצים

14
בוצע

מגלגלים לרולדה וחוצים לאורך לחצי

מגלגלים לרולדה וחוצים לאורך לחצי

15
בוצע

מסובבים את 2 החצאים אחד מתחת לשני

מסובבים את 2 החצאים אחד מתחת לשני

16
בוצע

מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

17
בוצע

לאחר התפחה

לאחר התפחה

18
בוצע

מברישים בביצה טרופה

מברישים בביצה טרופה

19
בוצע

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

20
בוצע

מקשטים בשוקולד לבן שהומס

מקשטים בשוקולד לבן שהומס

21
בוצע

תהנו

תהנו

הוראות הכנה

שתף

עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים.עשויה מבצק שמרים עשיר במילוי שוקולדי ממכר וטעים.שילוב מושלם וטעים של הבצק השמרים הרך עם השוקולד והאגוזים.עוגה שחייבים לנסות!

מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק.

להכניס לקערת המיקסר:
קמח,סוכר,שמרים ומלח ולערבל.
להוסיף :
דבש, חלמונים, שמן ומים ולערבל כ-10 דקות לבצק חלק.
לשמן קערה, להניח את הבצק, לכסות עם ניילון ניצמד ולהעביר למקרר ללילה להתפחה.

לאחר לילה במקרר:

  • לחלק את הבצק ל-2 כדורים, לרדד כל כדור למלבן בעובי של כ-3 מ"מ.
  • למרוח את ממרח השוקולד ולפזר את האגוזים הקצוצים.
  • לגלגל לרולדה, לחתוך לחצי לאורך ולסובב את 2 החצאים אחד מתחת לשני.
  • להעביר לתבניות אינגליש קייק משומנות.
  • לכסות במגבת ולהתפיח במקום חמים כ-40 דקות.
  • לחמם תנור ל-180 מעלות.
  • להבריש את העוגות בביצה טרופה.
  • לאפות בחום של 160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה.
  • תהנו.

    לחצו כאן
    לסדנאות מצולמות נוספות למתכוני עוגות שמרים נפלאות,ריחניות וממכרות

    רכיבים

    מספר סועדים
    לבצק :
    550 ג' (חצי ק"ג +5 כפות) קמח
    כף שמרים יבשים
    2 כפות דבש
    2 כפות סוכר
    כפית שטוחה מלח
    2 חלמון
    חצי כוס שמן קנולה
    3/4 כוס מים פושרים
    למילוי :
    מיכל ממרח שוקולד פרווה
    1/2 ק"ג (קצוצים) אגוזי מלך
    לציפוי :
    1 ביצה

    ליהיא🦋

    חוות דעת

    דירוג ממוצע:
    (5)
    סה"כ ביקורות:2
    מיקה נבו

    עדנה כהן-שבת

    איך מכינים חצילים בתנור?
    הקודם
    חצילים מטוגנים בתנור
    חזה עוף במחבת
    הבא
    חזה עוף במחבת ברוטב פסטו
    איך מכינים חצילים בתנור?
    הקודם
    חצילים מטוגנים בתנור
    חזה עוף במחבת
    הבא
    חזה עוף במחבת ברוטב פסטו

    הוסף תגובה