0 0
עוגת שמרים במלית תפוחים קינמון

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שמרים במלית תפוחים קינמון

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת שמרים במלית מתוקה של תפוחים בקינמון

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • לבצק :

  • למילוי :

  • לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

לקערת המיקסר להוסיף קמח, סוכר

3
בוצע

שמרים יבשים, מלח

שמרים יבשים, מלח

4
בוצע

לערבל

לערבל

5
בוצע

להוסיף דבש, חלמונים

להוסיף דבש, חלמונים

6
בוצע

שמן

שמן

7
בוצע

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

להוסיף את המים תוך כדי ערבול

8
בוצע

עד קבלת בצק חלק

עד קבלת בצק חלק

9
בוצע

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה

מעבירים לקערה משומנת, מכסים בנילון ניצמד ומגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה

10
בוצע

לאחר התפחה: מעבירים למשטח מקומח

לאחר התפחה: מעבירים למשטח מקומח

11
בוצע

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים למלבן בעובי 3 מ"מ

12
בוצע

מלית תפוחים קינמון

מלית תפוחים קינמון

13
בוצע

מורחים את מלית התפוחים קינמון

מורחים את מלית התפוחים קינמון

14
בוצע

מגלגלים לרולדה

מגלגלים לרולדה

15
בוצע

וחוצים לאורך לחצי

וחוצים לאורך לחצי

16
בוצע

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני ומעבירים לתבנית משומנת

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני ומעבירים לתבנית משומנת

17
בוצע

מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

מכסים ומתפיחים 40 דקות במקום חמים

18
בוצע

לאחר התפחה מברישים בביצה טרופה

לאחר התפחה מברישים בביצה טרופה

19
בוצע

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

אופים ב-160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה

20
בוצע

תהנו

תהנו

הוראות הכנה

שתף

מתכון לעוגת שמרים במילוי תפוחים וקינמון, חלומית שסופר קל להכנה. מתכון ביתי עם ריח משגע. שילוב הטעמים מושלם וקל להכנה עם ריח נהדר. נפלא ובטעם מושלם נעשית בקלי קלות.

מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק.

להכניס לקערת המיקסר:
קמח,סוכר,שמרים ומלח ולערבל.
להוסיף :
דבש, חלמונים, שמן ומים ולערבל כ-10 דקות לבצק חלק.
לשמן קערה, להניח את הבצק, לכסות עם ניילון ניצמד ולהעביר למקרר ללילה להתפחה.

לאחר לילה במקרר:

  • לחלק את הבצק ל-2 כדורים, לרדד כל כדור למלבן בעובי של כ-3 מ”מ.
  • למרוח את מלית התפוחים קינמון על הבצק.
  • לגלגל לרולדה, לחתוך לחצי לאורך ולסובב את 2 החצאים אחד מתחת לשני.
  • להעביר לתבניות אינגליש קייק משומנות.
  • לכסות במגבת ולהתפיח במקום חמים כ-40 דקות.
  • לחמם תנור ל-180 מעלות.
  • להבריש את העוגות בביצה טרופה.
  • לאפות בחום של 160 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה.
  • תהנו.

    לחצו כאן
    לסדנאות מצולמות נוספות למתכוני עוגות שמרים נפלאות,ריחניות וממכרות

    רכיבים

    מספר סועדים
    לבצק :
    550 ג' (חצי ק"ג +5 כפות) קמח
    כף שמרים יבשים
    2 כפות דבש
    2 כפות סוכר
    כפית שטוחה מלח
    2 חלמון
    חצי כוס שמן קנולה
    3/4 כוס מים פושרים
    למילוי :
    מיכל מלית תפוחים קינמון
    לציפוי :
    1 ביצה

    רן בראון

    חוות דעת

    דירוג ממוצע:
    (5)
    סה"כ ביקורות:1
    מירי לפיד

    עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס קלילה וקיצית
    הקודם
    עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס
    עוגת שמרים קינמון רכה ריחנית נפלאה וטעימה
    הבא
    עוגת שמרים קינמון
    עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס קלילה וקיצית
    הקודם
    עוגת שמרים במלית אוכמניות קוקוס
    עוגת שמרים קינמון רכה ריחנית נפלאה וטעימה
    הבא
    עוגת שמרים קינמון

    הוסף תגובה