0 0
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

עוגת שמרים עסיסית עם מלית לוטוס בניחוח קינמון עדין

  • 50
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • לבצק

  • למילוי

  • להברשה

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קמח

קמח

3
בוצע

כף שמרים

כף שמרים

4
בוצע

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר

5
בוצע

ומערבלים את החומרים היבשים

ומערבלים את החומרים היבשים

6
בוצע

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

7
בוצע

1/4 כוס שמן קנולה

1/4 כוס שמן קנולה

8
בוצע
6

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

9
בוצע

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

10
בוצע

חוצים את הבצק לשניים

חוצים את הבצק לשניים

11
בוצע

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

12
בוצע

המצרכים למילוי

המצרכים למילוי

13
בוצע

מורחים את ממרח הלוטוס

מורחים את ממרח הלוטוס

14
בוצע

מפזרים קינמון טחון

מפזרים קינמון טחון

15
בוצע

ומגלגלים עד הסוף לרולדה

ומגלגלים עד הסוף לרולדה

16
בוצע

מניחים על נייר אפייה וחוצים לשניים לאורך

מניחים על נייר אפייה וחוצים לשניים לאורך

17
בוצע

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

18
בוצע

ומניחים בתבנית אינגליש קייק

ומניחים בתבנית אינגליש קייק

19
בוצע

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

20
בוצע
35

לתנור ל 180 מעלות ל 35 דקות

לתנור ל 180 מעלות ל 35 דקות

21
בוצע

לזיגוג העוגה מערבבים כף ממרח לוטוס עם מים רותחים

לזיגוג העוגה מערבבים כף ממרח לוטוס עם מים רותחים

22
בוצע

ומברישים את העוגה

ומברישים את העוגה

23
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון לעוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון טעים וממכר. עוגת פרווה מבצק רך שמשתבחת עם מלית הלוטוס בניחוח קינמון עדין.ריח נהדר שממלא את הבית, שאי אפשר לעמוד בפניו.

מתכון ל-2 מאפים בתבנית אינגליש קייק.

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק,קודם את החומרים היבשים (פרט למלח) ואח”כ את הנוזלים, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. לשים כ 5-6 דקות במיקסר.
  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
  3. מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים כ- שעה וחצי.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מורחים ממרח לוטוס.
  6. מניחים על נייר אפייה.
  7. חותכים לאורך,ומסובבים את שני הגידים אחד מתחת לשני.
  8. מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת של כ-10 דקות.
  9. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  10. אופים כ-35 דקות .
  11. מערבבים כף ממרח לוטוס עם כף מים רותחים ומברישים לזיגוג יפה.
  12. ומגישים.

רכיבים

מספר סועדים
לבצק
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן קנולה אפשר גם קנולה
3/4 כוס מים חמימים
1/4 כפית מלח
למילוי
2/3 צנצנת ממרח לוטוס
1 כף קינמון טחון
להברשה
1 כף ממרח לוטוס
1 כף מים רותחים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
יונתן להב

קינוחי כוסות אישיים עם שכבות עם מרקמים וטעמים. עם הפומפיה המסתובבת
הקודם
קינוחי כוסות אישיים
טארט טאטן של בצלים סגולים וגבינת עיזים, שנאפו מתחת לבצק מלאווח בזיגוג של בלסמי ותימין.
הבא
טארט טאטן בצלים וגבינת עיזים
קינוחי כוסות אישיים עם שכבות עם מרקמים וטעמים. עם הפומפיה המסתובבת
הקודם
קינוחי כוסות אישיים
טארט טאטן של בצלים סגולים וגבינת עיזים, שנאפו מתחת לבצק מלאווח בזיגוג של בלסמי ותימין.
הבא
טארט טאטן בצלים וגבינת עיזים

הוסף תגובה