רכיבים
-
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס מים חמימים
-
1/4 כפית מלח
-
למילוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/4 קופסה שמנת צמחית
-
להברשה
-
1 ביצה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים לקערת המיקסר :קמח |
3
בוצע
|
כף שמרים |
4
בוצע
|
2 כפות סוכר |
5
בוצע
|
ומערבלים את החומרים היבשים |
6
בוצע
|
מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים |
7
בוצע
|
1/4 כוס שמן קנולה |
8
בוצע
6
|
מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול |
9
בוצע
|
מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה |
10
בוצע
|
חוצים את הבצק לשניים |
11
בוצע
|
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ |
12
בוצע
|
המצרכים למילוי |
13
בוצע
|
שוברים חבילת שוקלד מריר לקוביות ומוזגים 1/4 מיכל שמנת צימחית. |
14
בוצע
|
וממיסים במיקרוגל |
15
בוצע
|
מערבבים היטב עד שהשוקלד מבריק |
16
בוצע
|
מורחים את השוקולד ע"ג הבצק |
17
בוצע
|
מורחים לכיסוי מלא |
18
בוצע
|
ומתחילים לגלגל לרולדה |
19
בוצע
|
מגלגלים עד הסוף ומעברים לנייר אפייה |
20
בוצע
|
חוצים לשניים לאורך |
21
בוצע
|
מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני |
22
בוצע
|
בצורה כזאת |
23
בוצע
|
מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה |
24
בוצע
|
טורפים ביצה |
25
בוצע
|
ומברישים |
26
בוצע
35
|
לתנור ל-175 מעלות ל 35 דקות |
27
בוצע
|
התוצאה |
28
בוצע
|
ומגישים |