0 0
עוגת שמרים שוקולד פרווה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוגת שמרים שוקולד פרווה

עוגת שמרים שוקולד מעולה, מושלמת, הכי פשוטה והכי טעימה שיש.

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

  • למילוי

  • להברשה

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכניסים לקערת המיקסר :קמח

קמח

3
בוצע

כף שמרים

כף שמרים

4
בוצע

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר

5
בוצע

ומערבלים את החומרים היבשים

ומערבלים את החומרים היבשים

6
בוצע

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

7
בוצע

1/4 כוס שמן קנולה

1/4 כוס שמן קנולה

8
בוצע
6

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

9
בוצע

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

10
בוצע

חוצים את הבצק לשניים

חוצים את הבצק לשניים

11
בוצע

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

12
בוצע

המצרכים למילוי

המצרכים למילוי

13
בוצע

שוברים חבילת שוקלד מריר לקוביות ומוזגים 1/4 מיכל שמנת צימחית.

שוברים חבילת שוקלד מריר לקוביות ומוזגים 1/4 מיכל שמנת צימחית.

14
בוצע

וממיסים במיקרוגל

וממיסים במיקרוגל

15
בוצע

מערבבים היטב עד שהשוקלד מבריק

מערבבים היטב עד שהשוקלד מבריק

16
בוצע

מורחים את השוקולד ע"ג הבצק

מורחים את השוקולד ע"ג הבצק

17
בוצע

מורחים לכיסוי מלא

מורחים לכיסוי מלא

18
בוצע

ומתחילים לגלגל לרולדה

ומתחילים לגלגל לרולדה

19
בוצע

מגלגלים עד הסוף ומעברים לנייר אפייה

מגלגלים עד הסוף ומעברים לנייר אפייה

20
בוצע

חוצים לשניים לאורך

וחוצים לשניים לאורך

21
בוצע

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

22
בוצע

בצורה כזאת

בצורה כזאת

23
בוצע

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

24
בוצע

טורפים ביצה

טורפים ביצה

25
בוצע

ומברישים

ומברישים

26
בוצע
35

לתנור ל-175 מעלות ל 35 דקות

לתנור ל-175 מעלות ל 35 דקות

27
בוצע

התוצאה

התוצאה

28
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון להכנת עוגת שמרים שוקולד מעולה. עוגת שמרים שוקולד מושלמת והכי טעימה שיש.מתכון פשוט להכנת בצק שמרים בסיסי שכולם יכולים להכין. ממכר בטירוף עם ריח ניחוח שמופץ בכל הבית.

מתכון ל-2 עוגות בתבנית אינגלישקייק.

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק,קודם את החומרים היבשים (פרט למלח) ואח”כ את הנוזלים, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. לשים כ 5-6 דקות במיקסר.
  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
  3. מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים כ- שעה וחצי.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  5. שוברים בקערה חבילת שוקולד מריר ומוסיפים 1/4 חבילת שמנת צמחית.
  6. ממיסים במיקרוגל.
  7. מורחים את השוקולד על הבצק לכיסוי מלא ומגלגלים לרולדה.
  8. מניחים על נייר אפייה.
  9. חותכים לאורך ומסובבים את שני הגידים אחד מתחת לשני.
  10. מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת של כ-10 דקות.
  11. לפני האפייה מברישים עם ביצה.
  12. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  13. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  14. ומגישים.

רכיבים

מספר סועדים
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס מים חמימים
1/4 כפית מלח
למילוי
100 גרם שוקולד מריר
1/4 קופסה שמנת צמחית
להברשה
1 ביצה

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דנה ישראל

מתכון לפאי קישואים ובצל ביתית מושלמת
הקודם
פאי קישואים ובצל
מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הבא
פסטה בקרם קוקוס אפונה ועגבניות
מתכון לפאי קישואים ובצל ביתית מושלמת
הקודם
פאי קישואים ובצל
מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הבא
פסטה בקרם קוקוס אפונה ועגבניות

הוסף תגובה