רכיבים
-
4 ביצים
-
כוס סוכר
-
כוס שמן קנולה
-
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים
-
1/2 2 כוסות קמח לבן
-
שקית אבקת אפייה
-
2 תפוזים
-
2 כפות סוכר חום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
מעבירים לקערה 4 ביצים |
3
בוצע
|
סוכר, שמן |
4
בוצע
|
מיץ תפוזים |
5
בוצע
|
גרידת תפוזים ומערבבים היטב |
6
בוצע
|
מוסיפים קמח ואבקת אפיה |
7
בוצע
|
ומקפלים עד לאיחוד של המרכיבים |
8
בוצע
|
משמנים את התבניות ומפזרים סוכר חום |
9
בוצע
|
פורסים פרוסות מהתפוזים שגרדנו בעובי של 1/2 ס"מ ומניחים בתחתית התבניות |
10
בוצע
|
שופכים את התערובת על התפוזים |
11
בוצע
40
|
מכניסים לתנור ל 160 מעלות ל-40 דקות |
12
בוצע
|
מוזגים מיץ תפוזים שהעוגה חמה עדיין |
13
בוצע
|
בתאבון |