רכיבים
-
4 (גדולים) תפוח עץ
-
4 ביצים
-
כוס (200 גרם) סוכר
-
3/4 כוס (180 מ"ל) שמן קנולה
-
1/4 כוס מיץ תפוזים
-
כפית קינמון טחון
-
כוס (קצוצים) אגוזי מלך
-
240 גרם (2 כוסות פחות 4 כפות) קמח תופח
-
1/2 כוס סוכר חום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות |
3
בוצע
|
לשים בקערה 4 ביצים |
4
בוצע
|
להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים |
5
בוצע
|
3/4 כוס שמן |
6
בוצע
|
כוס אגוזים קצוצים |
7
בוצע
|
כוס סוכר |
8
בוצע
|
כפית קינמון |
9
בוצע
|
2 כוסות ,פחות 4 כפות קמח ומערבבים |
10
בוצע
|
להוסיף את התפוחים החתוכים לקוביות ולערבב היטב |
11
בוצע
|
לשמן 2 תבניות איגלישקייק ולפזר סוכר חום |
12
בוצע
|
למזוג את הבלילה לתבניות ולאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות |
13
בוצע
|
תהנו. |