רכיבים
-
לעוגה :
-
2 ביצים
-
1/2 כוס סוכר
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 שקית אבקת אפייה
-
1 כוס קמח לבן
-
1 גביע שמנת חמוצה
-
1/4 כפית מלח
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
למלית :
-
2 תפוח עץ
-
50 גרם חמאה
-
1 כף קמח לבן
-
1 כף סוכר חום
-
1 כף קינמון טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגה |
2
בוצע
|
לשבור 2 ביצים בקערת המיקסר |
3
בוצע
3
|
מקציפים במהירות הכי גבוהה 3 דקות עם הסוכר |
4
בוצע
|
מנמיכים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים שמן בהדרגה |
5
בוצע
|
מוסיפים את השמנת |
6
בוצע
|
ותמצית הוניל |
7
בוצע
|
קמח |
8
בוצע
|
אבקת אפיה ומלח |
9
בוצע
|
לשים עוד חצי דקה ומסיימים עם הלקקן |
10
בוצע
|
המצרכים לתערובת התפוחים |
11
בוצע
|
ממיסים חמאה במיקרוגל |
12
בוצע
|
מקלפים 2 תפוחי עץ |
13
בוצע
|
שופכים כף סוכר חום לחמאה |
14
בוצע
|
כף קינמון טחון |
15
בוצע
|
כף קמח |
16
בוצע
|
מערבבים היטב את התערובת וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות |
17
בוצע
|
מניחים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק |
18
בוצע
|
מוזגים את תכולת המיקסר לתבנית |
19
בוצע
|
שופכים 2 כפות מתערובת הקינמון לעוגה |
20
בוצע
|
בעזרת כף יוצרים תנועת עירבול |
21
בוצע
|
מעבירים את התפוחים החתוכים לתערובת ומערבבים היטב |
22
בוצע
|
מפזרים מעל העוגה את תערובת התפוחים |
23
בוצע
|
בצורה כזו |
24
בוצע
30
|
ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-35 דקות ,עד שקיסם יוצא יבש. |
25
בוצע
|
מצננים היטב ומגישים. |