רכיבים
-
3 כרעייםחתוכות לשניית ללא עור
-
צרור כוסברה
-
3 עלי נענע
-
6 עגבניותגדולות בשלות
-
4 תפוחי אדמהפרוסים לרבעים
-
2 בצלמגורד בפומפיה
-
1 פלפל ירוק חריף
-
מקל קינמון
-
תבלינים :
-
2 כפיות גוסטצ'ה מסלה
-
1/4 כפית מסלה
-
1/4 כפית סונט
-
1/2 כפית אבקת שום
-
כפית פפריקה חריפה
-
1/4 כפית כורכום
-
1.5 כפיות מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חותכים את הגבעולים מצרור הכוסברה |
2
בוצע
|
שוטפים היטב ומסננים |
3
בוצע
|
חותכים את העגבניות ומרסקים בבלנדר |
4
בוצע
|
מוסיפים את הכוסברה,הנענע,השום והפלפל החריף ומרסקים |
5
בוצע
|
עד קבלת תערובת אחידה |
6
בוצע
|
מקלפים ומגרדים את הבצל בפומפיה |
7
בוצע
|
מטגנים בשמן עד הזהבה |
8
בוצע
|
מוסיפים את תערובת הכוסברה ומערבבים |
9
בוצע
|
במידה והתערובת ירוקה מוסיפים עוד עגבניות |
10
בוצע
|
עד שהתערובת בצבע חום ומבשלים רבע שעה |
11
בוצע
|
מתבלים בכורכום ,סונט |
12
בוצע
|
גוסטצ'ה מסלה ואבקת שום |
13
בוצע
|
מסלה , פפריקה חריפה |
14
בוצע
|
מקל קינמון ומבשלים 5 דקות |
15
בוצע
|
מוסיפים את חלקי העוף |
16
בוצע
|
תפוחי האדמה והמלח |
17
בוצע
|
מערבבים היטב ומבשלים כ-7 דקות על אש בינונית |
18
בוצע
|
מוסיפים בהדרגה כוס וחצי מים חמים |
19
בוצע
|
ומבשלים כחצי שעה עד התרככות תפו"א |
20
בוצע
|
התבשיל מוכן |
21
בוצע
|
בתאבון |