0 0
עוף ברוטב קנג’י

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עוף ברוטב קנג’י

מטבח

מתכון הודי לעוף ברוטב קנג'י

  • 90
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

  • תבלינים :

שלבי הכנה

1
בוצע

חותכים את הגבעולים מצרור הכוסברה

חותכים את הגבעולים מצרור הכוסברה

2
בוצע

שוטפים היטב ומסננים

שוטפים היטב ומסננים

3
בוצע

חותכים את העגבניות ומרסקים בבלנדר

חותכים את העגבניות ומרסקים בבלנדר

4
בוצע

מוסיפים את הכוסברה,הנענע,השום והפלפל החריף ומרסקים

מוסיפים את הכוסברה,הנענע,השום והפלפל החריף ומרסקים

5
בוצע

עד קבלת תערובת אחידה

עד קבלת תערובת אחידה

6
בוצע

מקלפים ומגרדים את הבצל בפומפיה

מקלפים ומגרדים את הבצל בפומפיה

7
בוצע

מטגנים בשמן עד הזהבה

מטגנים בשמן עד הזהבה

8
בוצע

מוסיפים את תערובת הכוסברה ומערבבים

מוסיפים את תערובת הכוסברה ומערבבים

9
בוצע

במידה והתערובת ירוקה מוסיפים עוד עגבניות

במידה והתערובת ירוקה מוסיפים עוד עגבניות

10
בוצע

עד שהתערובת בצבע חום ומבשלים רבע שעה

עד שהתערובת בצבע חום ומבשלים רבע שעה

11
בוצע

מתבלים בכורכום ,סונט

מתבלים בכורכום ,סונט

12
בוצע

גוסטצ'ה מסלה ואבקת שום

גוסטצ'ה מסלה ואבקת שום

13
בוצע

מסלה , פפריקה חריפה

מסלה , פפריקה חריפה

14
בוצע

מקל קינמון ומבשלים 5 דקות

מקל קינמון ומבשלים 5 דקות

15
בוצע

מוסיפים את חלקי העוף

מוסיפים את חלקי העוף

16
בוצע

תפוחי האדמה והמלח

תפוחי האדמה והמלח

17
בוצע

מערבבים היטב ומבשלים כ-7 דקות על אש בינונית

מערבבים היטב ומבשלים כ-7 דקות על אש בינונית

18
בוצע

מוסיפים בהדרגה כוס וחצי מים חמים

מוסיפים בהדרגה כוס וחצי מים חמים

19
בוצע

ומבשלים כחצי שעה עד התרככות תפו"א

ומבשלים כחצי שעה עד התרככות תפו"א

20
בוצע

התבשיל מוכן

התבשיל מוכן

21
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון הודי עם הרוטב המפורסם, רוטב קנג’י עם תבלינים יחודיים למטבח ההודי.

  • בבלנדר – מערבבים את העגבניות , כוסברה,נענע, שום, פלפל ירוק . עד שהכל הופך למחית אחידה.
  • בסיר – מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבלילה שלעיל מבשלים ללא מכסה רבע שעה.
  • הבלילה אמורה להפוך לחומה, במידה ולא ,מוסיפים עגבניות שרוסקו בבלנדר עד לקבלת הצבע.
  • מוסיפים מקל קינמון ומתבלים בתבלינים ( בלי המלח ).  מבשלים חמש דקות.
  • מסדרים את חלקי העוף מעל הרוטב יחד עם תפוחי האדמה .
  • מוסיפים מלח ומבשלים עם מכסה סגור עוד 7 דקות על להבה בינונית.
  • מוסיפים בהדרגה כוס וחצי מים רותחים .
  • מבשלים עוד כ- חצי שעה עד להתרככות תפוח האדמה .
  • בתאבון.

    רכיבים

    מספר סועדים
    3 כרעיים חתוכות לשניית ללא עור
    צרור כוסברה
    3 עלי נענע
    6 עגבניות גדולות בשלות
    4 תפוחי אדמה פרוסים לרבעים
    2 בצל מגורד בפומפיה
    1 פלפל ירוק חריף
    מקל קינמון
    תבלינים :
    2 כפיות גוסטצ'ה מסלה
    1/4 כפית מסלה
    1/4 כפית סונט
    1/2 כפית אבקת שום
    כפית פפריקה חריפה
    1/4 כפית כורכום
    1.5 כפיות מלח

    סימון תזונתי

    250
    קלוריות
    25 גרם
    חלבון
    3.6 גרם
    שומן
    28 גרם
    פחמימות
    70 מ"ג
    כולסטרול
    1.6 גרם
    סיבים

    חוות דעת

    דירוג ממוצע:
    (5)
    סה"כ ביקורות:1
    רן בראון

    אחלה מתכון!

    ביראני אורז הודי עשיר
    הקודם
    ביראני – אורז הודי עשיר
    צ'אפטי לחם הודי
    הבא
    צ’אפטי – לחם הודי
    ביראני אורז הודי עשיר
    הקודם
    ביראני – אורז הודי עשיר
    צ'אפטי לחם הודי
    הבא
    צ’אפטי – לחם הודי

    הוסף תגובה