רכיבים
-
3 בצליםחתוכים לפרוסות דקות
-
4 בטטותקלופים ופרוסים
-
205 גרם פטריות שמפניוןחתוכים
-
1 פטריית "מלך היער"פרוסה
-
1/2 ק"ג גזר גמדי
-
1 ק"ג חלקי עוףמושרים כשעה
-
למישרה העוף :
-
כפות שמן זית
-
1/2 כוס יין מתוקהשתמשתי ביין מרסלה
-
4 כפות רוטב סויה
-
2 כפות קטשופ
-
3 כפות סילאן
-
8 שיני שום
-
3 כפות צ'ילי מתוק
-
פלפל שחור
-
מעט מלחמעל תפוחי האדמה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים למישרה |
2
בוצע
|
מזהיבים את חלקי העוף, מוציאים מהמחבת למקום חמים |
3
בוצע
|
מזהיבים את תפוחי האדמה ומוציאים מהמחבת למקום חמים |
4
בוצע
|
מזהיבים את הבצל השום הפטריות הפרוסות והגזר הגמדי |
5
בוצע
|
מניחים את הירקות המוזהבים בתבנית פיירקס |
6
בוצע
|
מעל מניחים את חלקי העוף המוזהבים |
7
בוצע
|
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה ורבע ועוד כ-15 דקות ללא כיסוי |
8
בוצע
|
מברישים מדי פעם בנוזלי המישרה ובתיאבון |