רכיבים
-
7-8 שוק עוף
-
לתיבול העוף :
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית כורכום
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כף סילאן
-
להכנת האורז
-
2 כוסות אורז
-
2 גזר
-
2 שיני שום
-
2 כפיות מלח
-
1 כף שמן קנולה
-
3 1/2 כוסות מים רותחים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
התיבול לעוף |
2
בוצע
|
בקערה שמים כף שמן ואת התבלינים |
3
בוצע
|
כף סילאן |
4
בוצע
|
מעסים היטב את השוקיים עם התיבול |
5
בוצע
|
שוטפים את האורז ומסננים,את הגזרים מגרדים בפומפייה. |
6
בוצע
|
מעבירים את האורז לתבנית |
7
בוצע
|
והגזר המגורד |
8
בוצע
|
כותשים 2 שיני שום |
9
בוצע
|
2 כפיות מלח |
10
בוצע
|
כף שמן |
11
בוצע
|
מערבבים |
12
בוצע
|
מוזגים 3 וחצי כוסות מים רותחים |
13
בוצע
|
לכיסוי מלא |
14
בוצע
|
מניחים את השוקיים המתובלים |
15
בוצע
|
בסידור כזה |
16
בוצע
90
|
מכסים במכסה או נייר כסף,ומכניסים לתנור לשעה וחצי בחום של 180 מעלות |
17
בוצע
|
ב-10 דקות האחרונות מורידים את המכסה להשחמה |
18
בוצע
|
ומגישים חם |