רכיבים
-
1/2 כוסות אורז
-
צנצנת עלי גפן
-
3/4 כוס שמן זית
-
3-4 בצלגדולים חתוכים לקוביות
-
2 כוסות שמירקצוץ דק
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
כפית סוכר
-
כפית מלח
-
1-2 לימוןע"פ הטעם
-
1.5 כוסות מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המרכיבים |
2
בוצע
|
מטגנים את הבצל עם שמן הזית |
3
בוצע
|
מוסיפים את השמיר ומטגנים על אש נמוכה |
4
בוצע
|
מוסיפים את האורז ומטגנים קלות |
5
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים והמים ומבשלים מעט |
6
בוצע
|
אלו 2 צידי העלה. מחוספס ומבריק. |
7
בוצע
|
מניחים את העלה על צידו המבריק |
8
בוצע
|
מניחים את האורז בקצה הרחב של העלה |
9
בוצע
|
ומתחילים לגלגל |
10
בוצע
|
גלגול נוסף כדי שהאורז לא יצא מהצדדים |
11
בוצע
|
קיפול צידי העלה לפני סגירה |
12
בוצע
|
ממשיכים לגלגל |
13
בוצע
|
ומניחים בצד |
14
בוצע
|
מעבירים לתבניות ולתנור |
15
בוצע
|
בתאבון |