רכיבים
-
2 חבילות עלי סיגר
-
1 ק"ג חזי עוף
-
2 תפוח אדמהבינוני
-
2 גזר
-
2 בצלגדול
-
3 שיני שום
-
1 פיתה
-
3 כפיות מלח
-
כף תבלין "גריל עוף"
-
3 כפות פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
שמן קנולהלטיגון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים את הירקות,שוטפים וחותכים לרצועות |
2
בוצע
|
חותכים את חזי העוף לרצועות |
3
בוצע
|
טוחנים במטחנת בשר את חזי העוף |
4
בוצע
|
ואת הירקות |
5
בוצע
|
משרים פיתה במים סוחטים וטוחנים המכונה |
6
בוצע
|
מתבלים |
7
בוצע
|
ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה |
8
בוצע
|
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר |
9
בוצע
|
למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב |
10
בוצע
|
פותחים עלה סיגר |
11
בוצע
|
מניחים רצועה מהתערובת |
12
בוצע
|
ומגלגלים |
13
בוצע
|
מחממים שמן במחבת ומניחים את הסיגר עם החיבור כלפי מטה |
14
בוצע
|
כשמשחים מעט , הופכים |
15
בוצע
|
בתאבון |