• בית
  • עוף
  • עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות
0 0
עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות

מאפיינים:
  • בשרי

מנה משגעת ומושלמת לאירוח

  • 90
  • סועדים 20
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

קולפים את הירקות,שוטפים וחותכים לרצועות

קולפים את הירקות,שוטפים וחותכים לרצועות

2
בוצע

חותכים את חזי העוף לרצועות

חותכים את חזי העוף לרצועות

3
בוצע

טוחנים במטחנת בשר את חזי העוף

טוחנים במטחנת בשר את חזי העוף

4
בוצע

ואת הירקות

ואת הירקות

5
בוצע

משרים פיתה במים סוחטים וטוחנים המכונה

משרים פיתה במים סוחטים וטוחנים המכונה

6
בוצע

מתבלים

מתבלים

7
בוצע

ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה

ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה

8
בוצע

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר

9
בוצע

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב

10
בוצע

פותחים עלה סיגר

פותחים עלה סיגר

11
בוצע

מניחים רצועה מהתערובת

מניחים רצועה מהתערובת

12
בוצע

ומגלגלים

ומגלגלים

13
בוצע

מחממים שמן במחבת ומניחים את הסיגר עם החיבור כלפי מטה

מחממים שמן במחבת ומניחים את הסיגר עם החיבור כלפי מטה

14
בוצע

כשמשחים מעט , הופכים

כשמשחים מעט , הופכים

15
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מצולמת בתמונות ושלבים לעלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות. מנה מדהימה, מרשימה וקלה ביותר לביצוע. מתאימה כתוספת או כמנת פתיחה בתוספת מטבל.

כמות : כ 40-50 סיגרים.

לטחון את חזי העוף והירקות במטחנת בשר (המסננת עם החורים הקטנים).
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.

הערה : התערובת דלילה מאוד ולכן יש להכניס למקרר ללילה.
אם רוצים להכין באותו היום. יש לטחון את הירקות בנפרד ולסחוט אותן מהנוזלים)

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב.
פורסים עלי סיגר.
מניחים בקצה אחד שורה צרה מהתערובת, מגלגלים ומניחים על החיבור שלא יפתח.
מחממים שמן במחבת (גובה של 1 ס"מ)
מטגנים שחיבור עלי הסיגר כלפי מטה.
כשמשחים הופכים.
מגישים עם מטבל.

אם נישאר מהתערובת – ממולץ לטגן כקציצות.

בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
2 חבילות עלי סיגר
1 ק"ג חזי עוף
2 תפוח אדמה בינוני
2 גזר
2 בצל גדול
3 שיני שום
1 פיתה
3 כפיות מלח
כף תבלין "גריל עוף"
3 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שמן קנולה לטיגון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

שיפודי ירקות על האש
הקודם
שיפודי ירקות על האש
קעריות לחם למרק
הבא
קעריות לחם למרק
שיפודי ירקות על האש
הקודם
שיפודי ירקות על האש
קעריות לחם למרק
הבא
קעריות לחם למרק

הוסף תגובה