רכיבים
-
6 פיתות
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
1 בצל
-
3 כפות צנוברים
-
3 כפות ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית בשר טחון
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית כמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
התבלינים |
3
בוצע
|
להכניס את כל המרכיבים לקערה |
4
בוצע
|
ולערבב היטב |
5
בוצע
|
לחתוך פיתות לחצאים |
6
בוצע
|
לקחת מתערובת הבשר ל"קבב" בידיים |
7
בוצע
|
להכניס לחצי פיתה לפזר היטב |
8
בוצע
|
ולמעוך מעט עם הידיים |
9
בוצע
|
ניתן להוסיף פרוסות דקות של בצל / עגבנייה |
10
בוצע
|
למרוח עם שמן מ-2 הצדדים |
11
בוצע
|
לטגן על מחבת פסים על להבה בינונית |
12
בוצע
|
ברגע שמשחים הופכים |
13
בוצע
|
ושוב, שמשחים מניחים שהפתח כלפי מטה |
14
בוצע
|
מעבירים לתבנית ולתנור ל 220 מעלות לעשר דקות |
15
בוצע
|
בתאבון |