רכיבים
-
3 יחידות מלאווח
-
400 גרם רוטב לשקשוקה
-
4 ביצים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
משמנים תבנית פאי |
3
בוצע
|
ומניחים במרכז מלאווח |
4
בוצע
|
משמנים נייר אפייה |
5
בוצע
|
ומניחים מעל את 2 יח' המלאווח הנוספות |
6
בוצע
|
וחותכים לרבעים |
7
בוצע
|
ומניחים את הרבעים על הדופן של התבנית לכיסוי |
8
בוצע
|
בצורה כזאת |
9
בוצע
|
עד שכל התבנית מכוסה בבצק המלאווח |
10
בוצע
|
שופכים את רוטב השקשוקה |
11
בוצע
|
בעזרת כף לכיסוי מלא |
12
בוצע
|
שוברים ביצה לקערה |
13
בוצע
|
ושופכים מעל הרוטב |
14
בוצע
|
שוברים את שאר הביצים |
15
בוצע
|
ממליחים טיפה ומפלפלים |
16
בוצע
35
|
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות לכ-35 דקות |
17
בוצע
|
או עד להזהבה |
18
בוצע
|
ומגישים |