0 0
פאי קישואים ובצל

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פאי קישואים ובצל

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

פאי קישואים ובצל, ביתית ומושלמת

  • 75
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קוצצים בצלים לטבעות

קוצצים בצלים לטבעות

3
בוצע

מטגנים עם כף שמן

מטגנים עם כף שמן

4
בוצע

חותכים את הקישואים לטבעות

חותכים את הקישואים לטבעות

5
בוצע

מוספים לטבעות בצל לטיגון

מוספים לטבעות בצל לטיגון

6
בוצע

מטבלים במלח ופלפל

מטבלים במלח ופלפל

7
בוצע

בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים

בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים

8
בוצע

מוסיפים קמח תופח

מוסיפים קמח תופח

9
בוצע

מוסיפים תבלינים

מוסיפים תבלינים

10
בוצע

מערבבים

מערבבים

11
בוצע

מוסיפים את גביעי השמנת החמוצה

מוסיפים את גביעי השמנת החמוצה

12
בוצע

ומערבבים לאיחוד התערובת

ומערבבים לאיחוד התערובת

13
בוצע

כאשר הקישואים והבצל מזהיבים

כאשר הקישואים והבצל מזהיבים

14
בוצע

מעבירים את רוב הקישואים לתערובת ומערבבים בעדינות.משאירים כמות קטנה לפזר מלמעלה

מעבירים את רוב הקישואים לתערובת ומערבבים בעדינות.משאירים כמות קטנה לפזר מלמעלה

15
בוצע

מפזרים פירורי לחם בתבנית הפאי

מפזרים פירורי לחם בתבנית הפאי

16
בוצע

מוזגים את התערובת שבקערה לתבנית פאי

מוזגים את התערובת שבקערה לתבנית פאי

17
בוצע

ומעליה את יתרת הקישואים שטיגנו מהמחבת

ומעליה את יתרת הקישואים שטיגנו מהמחבת

18
בוצע
60

מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו). לשעה.

מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו). לשעה.

19
בוצע

עד שהפאי התייצב והזהיב

עד שהפאי התייצב והזהיב

20
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

פאי קישואים נהדר עם טעם ביתי ומושלם שאי אפשר להפסיק לאכול.מנה מושלמת לשבועות או לכל אירוח חלבי.ניתן לשלב גבינות נוספות שאוהבים,צהובה,קשקבל,בולגרית,גאודה ועוד.
אין צורך לסחוט את הקישואים מנוזלים כדי להכין פשטידה, טיגון הקישואים עם הבצל משדרג את טעם הפאי, חוסך את סחיטת הקישואים.

  1. קוצצים בצלים לטבעות ומטגנים עם כף שמן,
  2. חותכים את הקישואים לטבעות,מוספים לטבעות הבצל במחבת, מטבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן.
  3. בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים.
  4. מוסיפים קמח תופח, תבלינים ומערבבים.
  5. מסיפים את גביעי השמנת החמוצה ומערבבים לאיחוד התערובת.
  6. כאשר הקישואים והבצל מזהיבים,מעבירים את רוב הקישואים לתערובת ומערבבים בעדינות. (משאירים כמות קטנה לפזר מלמעלה).
  7. מפזרים פירורי לחם בתבנית הפאי ומוזגים את התערובת שבקערה לתבנית הפאי.
  8. מפזרים מעל הפאי את יתרת הקישואים שטיגנו מהמחבת.
  9. מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו). לשעה.
  10. עד שהפאי התייצב והזהיב.
  11. ומגישים.

טיפים:

  1. חשוב מאוד לתת לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני שמתחילים לפרוס על מנת שהפשטידה תהיה יציבה ונוחה .
  2. אל תפחדו לשלב גבינות נוספות שאוהבים,צהובה,קשקבל,בולגרית,גאודה ועוד.
  3. שימו לב שאם משתמשים בגבינה מלוחה צריך להוסיף פחות מלח לתערובת הפאי.
  4. חממו תנור ל-170 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו).

רכיבים

מספר סועדים
2 יחידות גדולים קישוא
2 בצל
3 ביצים
2 גביעים שמנת חמוצה
6 כפות קמח תופח
1 כפית אבקת מרק
1 כף אורגנו
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דנה ישראל

מתכון למשה בתיבה המורכב מנקניקיות עטופות בבצק עלים,מתכון לארוחת ילדים.
הקודם
משה בתיבה
מתכון להכנת עוגת שמרים שוקולד מעולה פרווה
הבא
עוגת שמרים שוקולד פרווה
מתכון למשה בתיבה המורכב מנקניקיות עטופות בבצק עלים,מתכון לארוחת ילדים.
הקודם
משה בתיבה
מתכון להכנת עוגת שמרים שוקולד מעולה פרווה
הבא
עוגת שמרים שוקולד פרווה

הוסף תגובה