רכיבים
-
2 יחידות גדולים קישוא
-
2 בצל
-
3 ביצים
-
2 גביעים שמנת חמוצה
-
6 כפות קמח תופח
-
1 כפית אבקת מרק
-
1 כף אורגנו
-
1 כפית שטוחה מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קוצצים בצלים לטבעות |
3
בוצע
|
מטגנים עם כף שמן |
4
בוצע
|
חותכים את הקישואים לטבעות |
5
בוצע
|
מוספים לטבעות בצל לטיגון |
6
בוצע
|
מטבלים במלח ופלפל |
7
בוצע
|
בקערה עמוקה שוברים 3 ביצים |
8
בוצע
|
מוסיפים קמח תופח |
9
בוצע
|
מוסיפים תבלינים |
10
בוצע
|
מערבבים |
11
בוצע
|
מוסיפים את גביעי השמנת החמוצה |
12
בוצע
|
ומערבבים לאיחוד התערובת |
13
בוצע
|
כאשר הקישואים והבצל מזהיבים |
14
בוצע
|
מעבירים את רוב הקישואים לתערובת ומערבבים בעדינות.משאירים כמות קטנה לפזר מלמעלה |
15
בוצע
|
מפזרים פירורי לחם בתבנית הפאי |
16
בוצע
|
מוזגים את התערובת שבקערה לתבנית פאי |
17
בוצע
|
ומעליה את יתרת הקישואים שטיגנו מהמחבת |
18
בוצע
60
|
מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו). לשעה. |
19
בוצע
|
עד שהפאי התייצב והזהיב |
20
בוצע
|
ומגישים |