רכיבים
-
350 גרם קמח שמרים ללא גלוטןכשר לפסח
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפיות סוכר
-
1/2 כפית מלח
-
1 כוס מים
-
לתוספת
-
ממרח פסטו
-
גבינת מוצרלה
-
גבינה צהובה
-
עגבניות שרי
-
פלפל אדום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים למיקסר את הקמח מוסיפים 4 כפות שמן זית, 2 כפיות סוכר |
3
בוצע
3
|
מים בהדרגה ומערבלים 3 דקות. |
4
בוצע
5
|
מוסיפים מלח וממשיכים בערבול עוד 5 דקות. |
5
בוצע
45
|
משמנים את הידיים במעט שמן זית. יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות. |
6
בוצע
|
מוצאים ומרדדים |
7
בוצע
|
מרפדים תבנית תנור הפוכה בנייר אפייה, מניחים את הבצק, מורחים רוטב פסטו |
8
בוצע
|
בוצעים כדורי מוצרלה, מניחים מעל ומפזרים עגבניות שרי או כל תוספת שאוהבים. |
9
בוצע
12
|
אופים כ-12-15 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה בקצוות |
10
בוצע
|
ומגישים, בתאבון. |