0 0
פוקצ’ה ללא גלוטן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פוקצ’ה ללא גלוטן

מאפיינים:
  • חלבי
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

פוקצ'ה ללא גלוטן בתוספת פסטו, מתכון ללחם איטלקי מדהים, טעים עם ניחוח איטלקי.

  • 85
  • סועדים 2
  • קל

רכיבים

  • לתוספת

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכניסים למיקסר את הקמח מוסיפים 4 כפות שמן זית, 2 כפיות סוכר

מכניסים מיקסר את הקמח מוסיפים 4 כפות שמן זית, 2 כפיות סוכר

3
בוצע
3

מים בהדרגה ומערבלים 3 דקות.

מים בהדרגה ומערבלים 3 דקות.

4
בוצע
5

מוסיפים מלח וממשיכים בערבול עוד 5 דקות.

מוסיפים מלח וממשיכים בערבול עוד 5 דקות.

5
בוצע
45

משמנים את הידיים במעט שמן זית. יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.

משמנים את הידיים במעט שמן זית. יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.

6
בוצע

מוצאים ומרדדים

מוצאים ומרדדים

7
בוצע

מרפדים תבנית תנור הפוכה בנייר אפייה, מניחים את הבצק, מורחים רוטב פסטו

מרפדים תבנית תנור הפוכה בנייר אפייה, מניחים את הבצק, מורחים רוטב פסטו

8
בוצע

בוצעים כדורי מוצרלה, מניחים מעל ומפזרים עגבניות שרי או כל תוספת שאוהבים.

בוצעים כדורי מוצרלה, מניחים מעל ומפזרים עגבניות שרי או כל תוספת שאוהבים.

9
בוצע
12

אופים כ-12-15 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה בקצוות

אופים כ-12-15 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה בקצוות

10
בוצע

ומגישים, בתאבון.

ומגישים, בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

מתכון לפוקצ’ה ללא גלוטן.
מתכון נהדר מקמח שמרים כשר לפסח ללחם איטלקי מדהים, טעים עם ניחוח איטלקי. פוקצ’ה פריכה מבחוץ ורכה מבפנים. בתוספת ממרח פסטו, עגבניות שרי, גבינת מוצרלה וגבינה צהובה.

מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה את תערובת מאפי השמרים.
מוסיפים 4 כפות שמן זית, 2 כפיות סוכר וכוס מים. מתחילים בערבול.
כאשר החומרים מתחילים להתאחד מוסיפים את המלח. ממשיכים בערבול כ- 5 דקות.
משמנים את הידיים במעט שמן זית. יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.
מרדדים את הבצק (לא דק מדיי) בעזרת מערוך. אפשר גם בידיים.
מורחים רוטב פסטו שאוהבים.
מפזרים כדורי מוצרלה/גבינה צהובה מגוררת, עגבניות שרי ופלפל אדום.(ניתן להוסיף איזה תוספות שאוהבים)
אופים כ-12-15 דקות או עד שהפוקצ’ה מזהיבה בקצוות.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
350 גרם קמח שמרים ללא גלוטן כשר לפסח
4 כפות שמן זית
2 כפיות סוכר
1/2 כפית מלח
1 כוס מים
לתוספת
ממרח פסטו
גבינת מוצרלה
גבינה צהובה
עגבניות שרי
פלפל אדום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

פשוט מעולה וממש קל להכין

עוגיות חמאה
הקודם
עוגיות חמאה שנמסות בפה
הפרנץ טוסט של עומר מילר
הבא
הפרנץ טוסט של עומר מילר
עוגיות חמאה
הקודם
עוגיות חמאה שנמסות בפה
הפרנץ טוסט של עומר מילר
הבא
הפרנץ טוסט של עומר מילר

הוסף תגובה