רכיבים
-
2 יח' פילה מושט
-
1/4 כוס ירק קצוץ
-
3 שיני שום
-
1 עגבנייה
-
שמן זית
-
מלח/פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
פילה שטוף ומיובש |
2
בוצע
|
להניח בתבנית |
3
בוצע
|
להזליף מעל שמן זית |
4
בוצע
|
לפזר ירק קצוץ ולעסות את הדגים |
5
בוצע
|
לקצוץ את שיני השום ולפזר |
6
בוצע
|
לתבל במלח ופלפל שחור |
7
בוצע
|
לפרוס את העגבנייה ולהניח מעל |
8
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות |
9
בוצע
|
ל- 12 דקות |
10
בוצע
|
בתאבון |