0 0
פיצה ברוטב עגבניות מיובשות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פיצה ברוטב עגבניות מיובשות

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

פיצה ברוטב עגבניות מיובשות עם טעם וריח מושלם.

  • 35
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

  • לבצק

  • לטופינג

  • או כל תוספת אחרת שאוהבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קמח

קמח

3
בוצע

כף שמרים

כף שמרים

4
בוצע

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר

5
בוצע

ומערבלים את החומרים היבשים

ומערבלים את החומרים היבשים

6
בוצע

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

7
בוצע

1/4 כוס שמן (אפשר קנולה)

1/4 כוס שמן (אפשר קנולה)

8
בוצע
6

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

9
בוצע

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

10
בוצע

חוצים את הבצק לשניים

חוצים את הבצק לשניים

11
בוצע

מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעזרת הידיים לעובי של 1/2 ס"מ

מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעזרת הידיים לעובי של 1/2 ס"מ

12
בוצע

ממרח עגבניות מיובשות עם פרמזן

ממרח עגבניות מיובשות עם פרמזן

13
בוצע

מורחים את ממרח העגבניות המיובשות

מורחים את ממרח העגבניות המיובשות

14
בוצע

מפזרים את הגבינה המגורדת

מפזרים את הגבינה המגורדת

15
בוצע

זיתים

זיתים

16
בוצע

גמבה

גמבה

17
בוצע

פרוסות עגבניות

פרוסות עגבניות

18
בוצע

לתנור בחום מקסימלי בשליש התחתון של התנור

לתנור בחום מקסימלי בשליש התחתון של התנור

19
בוצע

ומגישים חם

ומגישים חם

הוראות הכנה

שתף

מתכון לפיצה ברוטב עגבניות מיובשות עם פרמזן טעים ומפנק,פיצה חגיגית וצבעונית. מנה נהדרת כארוחת ערב צמחונית או חלבית.מתכון מהיר להכנה.

מתכון ל-2 פיצות.

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק,קודם את החומרים היבשים (פרט למלח) ואח”כ את הנוזלים, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. לשים כ 5-6 דקות במיקסר.
  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
  3. מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים כ- שעה וחצי.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח בידיים לעובי של 1/2 ס”מ.
  5. מורחים את ממרח העגבניות המיובשות על הבצק בנדיבות.
  6. מפזרים גבינה צהובה
  7. ואת שאר התוספות: זיתים,גמבה ופרוסות עגבניות.
  8. ניתן להוסיף כל תוספות אחרת שאוהבים.
  9. מחממים תנור לחום מקסימלי ל-260 מעלות.
  10. אופים כ-12 דקות עד להזהבה,בחלק התחתון של התנור
  11. ומגישים חם.

רכיבים

מספר סועדים
לבצק
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן זית אפשר גם קנולה
3/4 כוס מים חמימים
1/4 כפית מלח
לטופינג
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1/2 כוס זיתים
1 גמבה אדומה
2 עגבנייה
או כל תוספת אחרת שאוהבים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

לזניה חצילים וגבינות, מתכון מנצח!! לזניה מושלמת והכי טעימה שיש
הקודם
לזניה חצילים וגבינות
חורשט בדנג'ון תבשיל חצילים פרסי. סמיך עם בשר בקר שבושל שעות על אש קטנה,מתובל כהלכה ובטעם נפלא.
הבא
חורשט בדנג’ון פרסי מסורתי
לזניה חצילים וגבינות, מתכון מנצח!! לזניה מושלמת והכי טעימה שיש
הקודם
לזניה חצילים וגבינות
חורשט בדנג'ון תבשיל חצילים פרסי. סמיך עם בשר בקר שבושל שעות על אש קטנה,מתובל כהלכה ובטעם נפלא.
הבא
חורשט בדנג’ון פרסי מסורתי

הוסף תגובה