רכיבים
-
לבצק
-
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר
-
1/4 כוס שמן זיתאפשר גם קנולה
-
3/4 כוס מים חמימים
-
1/4 כפית מלח
-
לטופינג
-
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
1/2 כוס זיתים
-
1 גמבה אדומה
-
2 עגבנייה
-
או כל תוספת אחרת שאוהבים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קמח |
3
בוצע
|
כף שמרים |
4
בוצע
|
2 כפות סוכר |
5
בוצע
|
ומערבלים את החומרים היבשים |
6
בוצע
|
מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים |
7
בוצע
|
1/4 כוס שמן (אפשר קנולה) |
8
בוצע
6
|
מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול |
9
בוצע
|
מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה |
10
בוצע
|
חוצים את הבצק לשניים |
11
בוצע
|
מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעזרת הידיים לעובי של 1/2 ס"מ |
12
בוצע
|
ממרח עגבניות מיובשות עם פרמזן |
13
בוצע
|
מורחים את ממרח העגבניות המיובשות |
14
בוצע
|
מפזרים את הגבינה המגורדת |
15
בוצע
|
זיתים |
16
בוצע
|
גמבה |
17
בוצע
|
פרוסות עגבניות |
18
בוצע
|
לתנור בחום מקסימלי בשליש התחתון של התנור |
19
בוצע
|
ומגישים חם |