רכיבים
-
לבסיס הפיצה :
-
1 כרובית
-
1-2 ביצים
-
50 גרם גבינת צ'דר
-
כפית מלח
-
2 כפות קורנפלור
-
מעל הפיצה :
-
רוטב לפיצה
-
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
50 גרם גבינה בולגרית
-
תבלין לפיצה
-
תוספות :
-
זיתים
-
קופסא גרגירי תירס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לבסיס הפיצה |
2
בוצע
|
לפרק את פרחי הכרובית,לשטוף וליבש. |
3
בוצע
|
הפומפייה המסתובבת עם המגרדת הגסה. עבודה בשניות! |
4
בוצע
|
מגרדים את הפרחי הכרובית בעזרת הפומפייה המסתובבת |
5
בוצע
|
מעבירים למחבת חמה |
6
בוצע
|
ומערבבים עד לייבוש הפתיתים מהלחות, לא לחשוש משינוי הצבע. |
7
בוצע
|
מעבירים את פתיתי הכרובית לקערה להתקררות |
8
בוצע
|
מוסיפים את הביצה,גבינת הצ'דר,הקורנפלור והמלח |
9
בוצע
|
מערבבים היטב, עד התגבשות המרכיבים |
10
בוצע
|
פורסים על נייר אפייה ומהדקים עם הידיים לעובי של 1 ס"מ |
11
בוצע
|
מכניסים לתנור עד השחמת קצוות בסיס הפיצה |
12
בוצע
|
המצרכים לציפוי |
13
בוצע
|
מערבבים את הגבינות ותבלין הפיצה |
14
בוצע
|
מורחים את רוטב הפיצה עד 1-2 ס"מ מהקצה |
15
בוצע
|
מפזרים את הגבינות והתוספות שאוהבים |
16
בוצע
|
מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד המסת הגבינות |
17
בוצע
|
מגישים חם. |